«Ζω Καλύτερα»: Ζέτα Δούκα και Τάσος Παπαλαζάρου επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή «Ζω καλύτερα» επανέρχεται ανανεωμένη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το Σάββατο 26 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 14:00 με παρουσιαστές τη Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου.

Η εκπομπή αισθητά ανανεωμένη, θα συνεχίσει να ψυχαγωγεί, αλλά και να ενημερώνει για τους τρόπους που μας κάνουν να ζούμε καλύτερα.

Το «Ζω καλύτερα» απευθύνεται σε ένα ιδιαιτέρως ευρύ φάσμα του κοινού με θεματολογία που καλύπτει τις ανάγκες και των δύο φύλων όλων των ηλικιών. Επιδιώκει να ενημερώνει το κοινό σχετικά με θέματα υγείας, σωστής διατροφής, άσκησης και well being, εστιάζοντας τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία, αλλά και να ψυχαγωγεί δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητά μας.

Η Ζέτα Δούκα και ο Τάσος Παπαλαζάρου θα ενημερώνουν για τις διάφορες παθήσεις και τη θεραπεία τους, ενώ ταυτοχρόνως παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στην πρόληψη, την άσκηση, την ψυχολογία, το σεξ, τη διατροφή, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την καλή ποιότητα ζωής.
Τα θέματα συμπεριλαμβάνουν συνεντεύξεις καταξιωμένων επιστημόνων, παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων που μας δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά.
Ταυτοχρόνως η εκπομπή είναι διανθισμένη με παρουσίαση των επιστημονικών ερευνών, προβολή video και δράσεων.