Ζω Καλύτερα: Πρεμιέρα για Ζέτα Δούκα και Τάσο Παπαλαζάρου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εξωσωματική γονιμοποίηση, η ζάχαρη στο εδώλιο, ασκήσεις aerial yoga και ποια προβλήματα δημιουργούνται από την έλλειψη βιταμινών... Από σήμερα και κάθε Σάββατο στις 16:00 στον ΣΚΑΪ

Η εκπομπή «Ζω καλύτερα» είναι μία διαδραστική, πολυθεματική, εκπομπή υγείας με παρουσιαστές την ηθοποιό Ζέτα Δούκα και τον διαιτολόγο-διατροφολόγο Τάσο Παπαλαζάρου.

Το «Ζω καλύτερα» με τη θεματολογία του καλύπτει τις ανάγκες και των δύο φύλων όλων των ηλικιών και αποσκοπεί να τους ενημερώσει για θέματα υγείας. Παράλληλα θα παρουσιάζει θέματα σωστής διατροφής, άσκησης και well being, εστιάζοντας τόσο στην πρόληψη, όσο και στη θεραπεία, αλλά και στην ψυχαγωγία δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητα.

Κάθε εκπομπή θα έχει ένα βασικό θέμα που θα αφορά μία πάθηση αλλά και άλλα μικρότερα που θα αφορούν πρόληψη, καλή ποιότητα ζωής, άσκηση, ψυχολογία, σεξ, διατροφή, διαπροσωπικές σχέσεις κ.α.
Στο σύγχρονο πλατό της εκπομπής θα φιλοξενούνται καταξιωμένοι επιστήμονες, που θα παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και γνωστές προσωπικότητες που θα δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Στην πρώτη εκπομπή :
1) Τι γίνεται όταν το θαύμα της ζωής χρειάζεται την ανθρώπινη παρέμβαση; Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την εξωσωματική γονιμοποίηση.
 Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Πότε ένα ζευγάρι πρέπει να ανησυχεί. Ποιες είναι οι υπερβολές και τα λάθη και ποια τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθούν τα ζευγάρια.  Ποιες είναι οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μπορούμε να κάνουμε παιδιά με χαρακτηριστικά κατά παραγγελία;
Όλες οι απαντήσεις από τον Μηνά Μαστρομηνά, γυναικολόγο Δρ Πανεπιστημίου Αθηνών και τον ψυχολόγο  Πάτροκλο Παπαδάκη,

2) Η ζάχαρη στο εδώλιο. Είναι υπεύθυνη για την παχυσαρκία, είναι εθιστική; Ευθύνεται για τη δημιουργία διαβήτη; Πόση ζάχαρη μπορούμε να τρώμε καθημερινά; Έχει διαφορά η λευκή από την μαύρη ζάχαρη;

3)Η Ζέτα Δούκα νικά τη βαρύτητα και κάνει aerial yoga με τη Σόφη Πασχάλη.
   Η Ζέτα και η Σόφη Πασχάλη νικούν τη βαρύτητα και κάνουν aerial yoga εκτελώντας μερικές εξαιρετικά εντυπωσιακές και δύσκολες ασκήσεις στον αέρα!!!

4)Πόσο σημαντικές είναι οι βιταμίνες στον ανθρώπινο οργανισμό. Τι γίνεται όταν η κακή διατροφή δημιουργεί ελλείψεις;
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον σημαντικό ρόλο των βιταμινών στον οργανισμό μας και στα προβλήματα που δημιουργούνται όταν υπάρχει έλλειψή τους. 

«Ζω καλύτερα» με την Ζέτα Δούκα και τον Τάσο Παπαλαζάρου από το Σάββατο 23 Μαΐου και κάθε Σάββατο στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.