Υψηλή τηλεθέαση για το «βωβό» υπερ-παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ! Κατάφερε να κερδίσει τα τούρκικα;

Οι τηλεθεατές δεν πτοήθηκαν από την απουσία σχολιασμού...

 Το χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσε να είναι και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε τα μάτια του καρφωμένα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για την παράσταση των δισεκατομμυρίων!

Η ΝΕΤ,όμως, λόγω απεργίας μετέδωσε την αγώνα χωρίς σχολιασμό, αφήνοντας μόνο τον φυσικό ήχο του γηπέδου να φτάνει στα αυτιά μας, κάτι που δεν αποθάρρυνε τους τηλεθεατές απο το να τον παρακολουθήσουν ! Αρκετοί μάλιστα, έγραφαν στο twitter, ότι ήταν και καλύτερα…

Τα ποσοστά της ΝΕΤ από τις 21:45 κυμάνθηκαν από 17,3% ως και 27,5%

Αυτά τα ποσοστά έδωσαν στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι την δεύτερη θέση τηλεθέασης, αφού ξεπέρασε κατά πολύ το «FATMAGUL», την τούρκικη σειρά του ΜΕΓΚΑ, που σημείωνε ποσοστά μέχρι 14%. Ωστόσο, ο «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» κατάφερε να σκοράρει απέναντι στους αστέρες της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γ. αφού έφτασε (στο σύνολο) ως και το 34%.

Το τέταρτο 21:45-22:00 η ΝΕΤ είχε 13.9% και ο ΑΝΤΕΝΝΑ 34%. Ωστόσο στο κοινό 15-44, στις 22:15 η ΝΕΤ ήταν μπροστά με 25.8% την ώρα που τελείωνε ο «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» με 20.4%. Το επόμενο τούρκικο, το «SON» ήταν πολύ πεσμένο, αφού κυμάνθηκε σε ποσοστά 8-10%.