Υπέγραψε η Τσιμτσιλή με το ALTER;

Διαβάστε: Ποια κανάλια της έκαναν πρόταση μεταγραφής

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που τις τελευταίες ημέρες έπαιζε δυνατά σε αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι. Και αυτό γιατί; Γιατί το όνομά της ακούστηκε πολύ έντονα και στο Star, αλλά και στον ΑΝΤ1! 
 
Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η νεαρή παρουσιάστρια δέχτηκε κρούση και από τους υπευθύνους του Star προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αλλά και από τον ΑΝΤ1. 
 
Ναι, η Σταματίνα δέχτηκε από τους Αντεννικούς πρόταση για να αναλάβει το «Elatte», αλλά προτίμησε να μην… απαρνηθεί το «Μπλα-Μπλα» της, ούτε να κλείσει πίσω της την πόρτα του Alter μετά τα όσα πέρασε εκεί, φέτος τον χειμώνα. Αλλωστε, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των προσώπων του καναλιού, που πιστεύουν πως πια, μόνο τα καλύτερα έρχονται. 
 
Ετσι, σήμερα ακούγεται από νωρίς το πρωί, πως η Σταματίνα έχει υπογράψει από την περασμένη Πέμπτη, το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Περιστερίου. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Η Σταματίνα θα συνεχίσει να κάνει… «Πολύ Μπλα-Μπλα» και του χρόνου ; Εμείς προσπαθήσαμε να την εντοπίσουμε και να μάθουμε το ποια ακριβώς είναι η αλήθεια… 
 
«Η αλήθεια είναι πως όντως έκανα ένα ραντεβού με το κανάλι, όμως, όχι δεν υπέγραψα νέο συμβόλαιο συνεργασίας…», λέει στο «T-Life» η Σταματίνα και συνεχίζει : 
 
«Η συζήτηση αυτή που είχαμε έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές και απ ΄ότι όλα δείχνουν, ναι η νέα τηλεοπτική χρονιά θα με βρει και πάλι στο Alter. Αλλωστε, παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουμε όλοι μας εδώ αντιμετωπίσει, το Alter το έχω αγαπήσει και νιώθω πως είναι το σπίτι μου, οπότε δεν θα μπορούσα έτσι εύκολα να φύγω και να κλείσω πίσω μου την πόρτα…» 
 
Νάνσυ Νικολαΐδου