Υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους… η Nova! – Όλο το νέο πρόγραμμα!

Διαβάστε περισσότερα!

 Ποδόσφαιρο!

Όλη η ποδοσφαιρική δράση της χρονιάς είναι στη Nova με τους αγώνες των κορυφαίων διοργανώσεων.
Το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague, ενώνει τους φιλάθλους όλων των ομάδων καθώς και οι 16 ομάδες αγωνίζονται φέτος στο… γήπεδο της Nova!

252 Live αγώνες από όλα τα γήπεδα της Super League

Τρίτη και Τετάρτη το Champions League καθηλώνει τους λάτρεις του μεγάλων συγκινήσεων που προσφέρει το ποδόσφαιρο. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του κόσμου κλείνουν ραντεβού με τους συνδρομητές της Nova. Από φέτος τις ευρωπαϊκές βραδιές θα συνοδεύει η γνώριμη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Πέμπτη, με τους 23 από τους 24 αγώνες του Europa League.

Ακόμη, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Premier League, μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τη Nova, το πρωτάθλημα Αργεντινής ταξιδεύει τους συνδρομητές σε μια χώρα που «γεννά» μεγάλους παίκτες, ενώ η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση εμπλουτίζει φέτος το περιεχόμενο της με το εξαιρετικά δυνατό και ενδιαφέρον πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μπάσκετ!

Οι φίλοι του μπάσκετ, απολαμβάνουν στη Nova την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση του αθλήματος, τη Euroleague και οι φίλοι του Volley θα παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο τους 2 πιο σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής της Volley League Ανδρών και φυσικά όλη την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, οι φίλοι των σπορ, μπορούν να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα μηχανοκίνητα πρωταθλήματα, τα κορυφαία τουρνουά του παγκόσμιου τένις καθώς και top events πολλών ακόμη αθλημάτων, περισσότερα από 100 διαφορετικά σπορ σε 13 αθλητικά κανάλια.

Η καλύτερη, μεγαλύτερη και εμπειρότερη δημοσιογραφική ομάδα, με τους Φίλιππo Συρίγο, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, Γιάννη Καραλή, Αντώνη Καρπετόπουλο, Αντώνη Πανούτσο, Δημήτρη Παπανικολάου και ακόμη 60 εκλεκτούς δημοσιογράφους θα απογειώνει το αθλητικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της Nova μέσα από ζωντανές αθλητικές εκπομπές, αφιερώματα, ρεπορτάζ και pre game shows.

Φυσικά, η Nova, πρωτοπόρος στην τεχνολογία, ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των μεταδόσεων με περισσότερο αθλητικό πρόγραμμα σε ποιότητα High Definition, προσθέτοντας ένα ακόμη κανάλι το Novasports 2 HD!

Hollywood!

Περισσότερες από 300 κινηματογραφικές πρεμιέρες τον χρόνο, από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και οι καλύτερες Ελληνικές ταινίες σε συμπαραγωγή της Nova.

Όλες οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες θα προβληθούν αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Nova πολύ πριν την προβολή τους στα κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, μαζί με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές που μαγνητίζουν εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο: Newsroom, Boardwalk Empire III, CSI XIII, Person of Interest.

Τα νέα επεισόδια των σειρών Game of Thrones III, NCIS IX μόνο λίγα εικοσιτετράωρα μετά την προβολή τους στις ΗΠΑ!
Τα τέσσερα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema προσφέρουν κάθε στιγμή τις καλύτερες επιλογές κινηματογραφικής απόλαυσης για κάθε διάθεση και κάθε προτίμηση.

Νέες κινηματογραφικές ζώνες στα τέσσερα κανάλια Novacinema:

• In love@3: Οι καλύτερες ρομαντικές ταινίες καθημερινά στις 15.00
• Happy Birthday: Μίνι αφιερώματα κάθε μήνα με αφορμή τα γενέθλια των σταρ
• Η αστυνομική ταινία του Σαββάτου: Αστυνομική δράση κάθε Σάββατο στις 23.00
• Pop Corn: Οικογενειακές ταινίες κάθε Σάββατο στις 21.00
• Αληθινές ιστορίες: Ταινίες που το σενάριο τους στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα κάθε Τετάρτη στις 21:00
• Bloody Friday’s: Θρίλερ, ταινίες τρόμου και μυστηρίου κάθε Παρασκευή στις 23:00
• Classic zone: Αγαπημένος κλασσικός κινηματογράφος κάθε Κυριακή στις 17:00

Κανάλια για κάθε επιλογή και επιθυμία: Κορυφαία ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ενημέρωση, περισσότερες από 350.000 ώρες ψυχαγωγίας το χρόνο, ο πλούτος των καναλιών και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται στο μπουκέτο της Nova, προσφέρουν στον τηλεθεατή μεγάλη δυνατότητα επιλογής, 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις του. Κι όλα αυτά με μια προσιτή για την ελληνική οικογένεια τιμολογιακή πολιτική.

Η κ. Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου & Πλατφόρμας του Ομίλου Forthnet, ανέφερε σχετικά:

«Αυτή τη χρονιά η Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, μας ενώνει! Προσφέροντας το καλύτερο και πλουσιότερο πρόγραμμα της τηλεοπτικής αγοράς, εξασφαλίζοντας τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις, κατακτώντας τις τελευταίες τεχνολογικές μεθόδους τηλεοπτικής κάλυψης, η Νova μετατρέπει το σαλόνι του σπιτιού όλων μας σε high definition πολυκινηματογράφο, ή αθλητική κερκίδα όπου η δράση συμβαίνει σε απόσταση αναπνοής.
Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σε δύσκολες εποχές, κάποια πράγματα που αγαπάμε, μερικές στιγμές καθημερινής ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας, πρέπει να μας δίνεται η δυνατότητα να τις απολαμβάνουμε. Και να τις απολαμβάνουμε μαζί.
Αυτό υπόσχεται και φέτος η Νοva: να μας φέρει κοντά. Να μοιραστούμε με την παρέα μας τις νίκες της ομάδας μας, να ζήσουμε με τον σύντροφο μας την μαγεία του σινεμά, να ταξιδέψουμε με την οικογένεια μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη».


Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου & Πλατφόρμας Ομίλου Forthnet

Ο κ. Στάθης Βωβός, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής του Ομίλου Forthnet, επεσήμανε: «Με τη Nova Επίγεια αλλά και τις συνδυαστικές της προσφορές, η Nova, πλέον πιο προσιτή από ποτέ, μας ενώνει όλους!».


Στάθης Βωβός, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής Ομίλου Forthnet

Για εσένα που ζεις για τη μπάλα, για σένα που είσαι σινεφίλ, για εσένα που παρακολουθείς μανιωδώς ντοκιμαντέρ, ιστορία και επιστήμες, για εσένα που «ηρεμείς» όταν στην οθόνη παρελαύνουν τα κορυφαία cartoon, για σένα που παρακολουθείς την παγκόσμια ειδησεογραφία, για σένα που ψάχνεις τη διαφορετική ψυχαγωγία…
υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους: η Nova!


Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Forthnet, κ. Adam Theiler, Senior Vice President Fox International Channels Southeast Europe, κ. Νάντια Δεμίρη, Εμπορική Διευθύντρια Fox International Channels Ελλάδος, κ. Ελένη Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Fox International Channels Ελλάδος, κ. Έλενα Παναγίδου, Διευθύντρια Marketing & PR Fox International Channels Ελλάδος.


Γιώργος Γεωργατζής, Επικεφαλής Γραφείου Τύπου Ομίλου Forthnet, κ. Δημήτρης Βάγιας, Εμπορικός Διευθυντής Διαφήμισης & Media Ομίλου Forthnet, κ. Κατερίνα Κασκανιώτη, Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου & Πλατφόρμας Ομίλου Forthnet, κ. Στάθης Βωβός, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής Ομίλου Forthnet.

Δημήτρης Βάγιας, Εμπορικός Διευθυντής Διαφήμισης & Media Ομίλου Forthnet.


Χριστίνα Παύλου, κ. Ανδρέας Μπέκιος, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Forthnet.

Διαβάστε ακόμη

Nova: H νέα πρόταση για ψυχαγωγία στο σπίτι, από 9,90€ το μήνα!

Η πρώτη 3D ταινία ήρθε!

Συγκίνηση και λάμψη στα βραβεία Nova Superleague 2012