YFSF: Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το 3ο live;

Αντίπαλοι οι: "Νήσος 2" και "Αναλώσιμοι" - Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις

Με το 3ο live show επέστρεψε το Your Face Sounds Familiar στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής. Χωρίς αμφιβολία, οι μεταμφιέσεις της χθεσινής εκπομπής ήταν οι πιο επιτυχημένες μέχρι τώρα, με τις περισσότερες από αυτές να ενθουσιάζουν το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο YFSF εδώ!

Ενθουσιάστηκαν το ίδιο και οι τηλεθεατές ή μήπως προτίμησαν κινηματογράφο; Το MEGA μπήκε στην αρένα με την ξένη ταινία «Οι Αναλώσιμοι» και ο ALPHA με την ελληνική «Νήσος 2». Τι έδειξαν οι μετρήσεις;

Περαιτέρω μικρή υποχώρηση κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για τη δυναμική του YFSF, που όμως συνεχίζει να κινείται σε υψηλότατα επίπεδα και με πολύ μεγάλη απόσταση από τους αντιπάλους του. Στο 36,2% έφτασε ο μέσος όρος για το γενικό σύνολο και στο 35,8% για το δυναμικό κοινό. Λίγο πριν το τέλος άγγιξε ακόμα και το 44,6%!

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα το YFSF είχε σημειώσει 40,1% στο σύνολο και 42,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο δεύτερο live τα νούμερα ήταν 38,4% και 38,2% αντίστοιχα.

Κύριος υπεύθυνος για τον …μικροτραυματισμό της τηλεθέασης του show ήταν η ταινία του Alpha, «Νήσος 2», που όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 16,5% στο σύνολο και το 16,9% στο δυναμικό κοινό. Όσο για τους Αναλώσιμους… δικαιολογώντας τον τίτλο τους καθηλώθηκαν στο 11,6% και το 13,6% αντίστοιχα.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης