Ξέσπασε ο Νίκος Μαστοράκης για το δημοψήφισμα!

«Ως άλλος ΑριστεροΜεταξάς, θέλει να πει νέο “ιστορικό Όχι”», ανέφερε για τον Αλέξη Τσίπρα!

Με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Νίκος Μαστοράκης ξέσπασε άγρια κατά του Αλέξη Τσίπρα για την απόφαση που πήρε να προτείνει δημοψήφισμα.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε:

ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
Εγεννηθη ημιν σωτηρ. Ο Μεγας Αλεξιος, στο τιμονι μιας χωρας με σκασμενα λαστιχα, οδηγει με ενθουσιασμο πιτσιρικου στα συγκρουομενα. Δημο-ψόφισμα, οπου η θα ψοφησει ο Συριζα, η θα ψοφησει η Ελλας. Το διλημμα βεβαια ηταν υποσβοσκον εδω και καιρο: Να σωσω τη χωρα η να σωσω το τομαρι μου και τα αλλα τομαρια της παρεας μου; Ως αλλος ΑριστεροΜεταξάς, θελει να πει νεο «ιστορικο Οχι.» Ο κυβος του ερριφθη και, την αλλη Κυριακη, τρεχατε Ελληνες στις καλπες να ριψετε την ψηφο που θα μας βγαλει απο την Ευρωπη. Ετσι κανουν οι μεγαλοι ηγετες οταν οι -Πεοι τους βλεπουν ως οικετες. Πετανε το μπαλακι σε εκεινους τους ιδιους που τους εκαναν κυβερνηση, ελπιζοντας οτι, εξι μηνες τωρα, οι ψηφοφοροι δεν πηραν χαμπαρι οτι εχουμε για πρωτη φορα αριστερα ακυβερνησια, και οτι ξανα θα ψηφισουν με ενθουσιασμο: Να τραβηξουν την πριζα της τεχνητης αναπνοης απο τον Ελληνα ασθενη.

ΚΑΘΑΡΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Το φαουλ του δημοψηφισματος δεν ειναι ουτε συνταγματικο, ουτε πολιτικο. Ειναι κομματικο. Γιατι σε ενα δημοψηφισμα με τοσο στενα περιθωρια, ποσοι θα καταλαβουν πισω απο τα «ψιλα» γραμματα τι ακριβως τους ζητουν να ψηφισουν; Αν ο Συριζα εχει cojones, να ρωτησει τους Ελληνες: «Θελετε ευρω η δραχμη;» Η, αν δεν τολμαει το ντιρεκτ, ας ρωτησει «Θελετε την προταση που καναμε εμεις στους δανειστες η οχι;» Βαζοντας ομως το υπουλο ερωτημα «ναι η οχι στην προταση των δανειστων,» εκμεταλλευεται την επιπολαιοτητα, την απερισκεψια, την αγνοια, την αγανακτηση, την οργη η ακομη και τον ψευτοπατριωτισμο μεριδας των ψηφοφορων που θελουν, καλα και σωνει, ηρωϊκες πραξεις. Ασε που αν οι δανειστες αποσυρουν την προταση τους, το δημοψηφισμα η που θα ειναι ακυρο η που η κομματικη μηχανη αριστερης προπαγανδας θα πρεπει να σκεφτει αλλες, πιο υπουλες ερωτησεις.