Ξέσπασε ο Γεωργαντάς: «Θα τρελαθούμε, ειλικρινά!»

«Δεν μπορώ να ακούω τις μαλ... που βγαίνουν και λένε...»

Ο V – reporter του The Voice, Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο Mytv και στον Χρήστο Κοσμίδη για το δεύτερο κύκλο του show ξεσπώντας για όσους τοποθετούνται εναντίον των talent shows…

 «Αυτή τη στιγμή η δισκογραφία στην Ελλάδα αιμορραγεί. Για την ακρίβεια, είναι σχεδόν εξαφανισμένη. Το βιώνω αυτό και ο ίδιος καθημερινά, με πάρα πολλά παιδιά που μου γεμίζουν το inbox στο Facebook, στο Twitter ή όποτε με βλέπουν και μου ζητάνε βοήθεια -που δεν μπορώ φυσικά να τους τη δώσω- και μου λένε γράφω στίχους ή τραγούδια, κάνω παραγωγή, άκουσε αυτό το τραγούδι και πες μου τι να κάνω.

Βλέπω μια απόγνωση σε όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία ψάχνονται με οποιονδήποτε τρόπο να βγάλουν τη δουλειά τους προς τα έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην υπάρχει ένα τάλεντ σόου όπως το «The Voice» ή κάτι άλλο το οποίο να μπορεί να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Ποιο είναι το κακό, δηλαδή, που υπάρχει μια κάμερα και τα παιδιά μπαίνουν σε μια φάση παιχνιδιού και ενός υγιή ανταγωνισμού; Θα τρελαθούμε δηλαδή, ειλικρινά. Και από τη στιγμή που ο κόσμος δίνει ένα ωραιότατο 50% στο «The Voice» μέσα σε ένα βράδυ, ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσει κατά για αυτό;

Είναι όνειρο ζωής για πολλά από αυτά τα παιδιά να πάνε και να έχουν απέναντί τους τον Ρέμο, τη Βανδή, τον Μιχάλη (Stavento) και τη Μελίνα και να τους καθοδηγούν και να τους λένε τις απόψεις τους. Και πίστεψέ με -δεν θα πω περισσότερα σε αυτό- αλλά επειδή τυγχάνει να το ξέρω, και οι τέσσερις coaches έχουν βοηθήσει παιδιά από την περασμένη σεζόν, χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί ή ειπωθεί κάπου.

Το «Τhe Voice» δεν είναι μια εικόνα που γίνεται μόνο για την τηλεόραση. Καμία σχέση. Είναι συλλογική η βοήθεια. Και δεν μπορώ να ακούω τις μαλ… που βγαίνουν και λένε «Πού είναι η νικήτρια του «The Voice» τώρα;». Καλά, έχουμε τρελαθεί; Στη σημερινή Ελλάδα τι περιμένεις; Ότι επειδή δηλαδή κέρδισε κάποιος το «The Voice» μέσα σε 6 μήνες που έχουν περάσει θα είναι η καινούργια σούπερ σταρ της Ελλάδας; Αυτά γίνονται σιγά-σιγά, δεν γίνονται με τη μία. Αν θες τη γνώμη μου, δεν είναι και λίγο που η Μαρία Έλενα Κυριάκου έκανε ντουέτο με τον Έρος Ραμαζότι. Μην τρελαθούμε κιόλας τώρα. Και θα είναι και υποψήφια η κοπέλα στον ελληνικό τελικό της Eurovision για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα» είπε στο περιοδικό «MYtv»