Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα:«Ξέρω λίγο καλύτερα από τους άλλους τι συμβαίνει στη δική μου ζωή»

Το μήνυμα της δημοσιογράφου: «Όσες φορές μου έγιναν ανάλογες προτάσεις, τις αρνήθηκα»

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα με ένα κείμενο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook βάζει τα πράγματα στη θέση τους γύρω από ειδήσεις που αφορούν στο πρόσωπο της και μπορεί να έχουν λίγη ή και καθόλου δόση αλήθειας. 

Το απαντά η ίδια σχετικά με το «δήθεν» ενδιαφέρον της να κατεβεί στον πολιτικό στίβο και τι λέει για το αν επιστρέφει στην τηλεόραση με καθημερινό σίριαλ;

«Δυο τρία πραγματάκια που με αφορούν. Εντελώς άσχετα μεταξύ τους. (Το μόνο κοινό σημείο είναι ότι οι συνάδελφοι που τα ανακυκλώνουν έχουν ξεχάσει παντελώς το ρήμα ‘διασταυρώνω’ και το ουσιαστικό ‘είδηση’. ) 

Με απλά λόγια, κανείς δεν μπήκε στον κόπο είτε από το πολιτικό είτε από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ να με ρωτήσει αν ισχύουν. Και σ’ αυτό μόνο συμπίπτουν. Για να τελειώνουμε – και δεν θα επανέλθω: 

1.) Όχι, δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα βουλευτιλίκια. Όσες φορές μου έγιναν ανάλογες προτάσεις, τις αρνήθηκα. Αρκετούς πολιτικούς έβγαλε η οικογένεια μου, εγώ αυτό που αγαπώ και (νομίζω πως) ξέρω να κάνω συμπαθητικά είναι το γράψιμο. 

2.) Όχι, δεν κάνω – και δεν προτίθεμαι να κάνω – καθημερινό σίριαλ. Ίσως γίνει κάπου, κάπως, κάποτε μια δουλειά με λίγα επεισόδια ΚΑΙ ΑΝ. 

3.) Μπορεί να ακούγεται ‘κάπως’ στην ηλικία μου, αλλά συνεχίζω τις σπουδές μου για το δίπλωμα μου BSc Honours Social Sciences, Criminology and Psychological Studies. 

4.) Και παράλληλα ξεκινάω το καινούργιο μου βιβλίο – ΑΝ το τελειώσω ποτέ – σταθερά με τις Εκδόσεις Διόπτρα. 
Αυτά τα ολίγα. Γιατί εγώ ξέρω λιιιιγο καλύτερα από τους άλλους τι συμβαίνει στην δική μου ζωή. Καλά να είμαστε, φίλοι μου!» γράφει η Έλενα Ακρίτα.