Ξεσπάει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τη Ζέτα Μακρυπούλια: « Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους»!

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω»

Στο περιοδικό Like και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και όταν ρωτήθηκε για την φίλη της Ζέτα Μακρυπούλια και τα σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς, τα είπε έξω από τα δόντια 

Γιατί, όμως, νιώθετε την ανάγκη να την υπερασπίζεστε συνεχώς;

Έχω σταματήσει πια. Γιατί δεν θέλω πλέον να γίνεται όλη αυτή η αναπαραγωγή και να συζητάνε τι είπα εγώ για τη Ζέτα. Δεν είμαι εγώ ο δικηγόρος της Ζέτας. Τη σχέση που έχω εγώ με τη Ζέτα την κρατώ για εμένα. Ξέρει πολύ καλά πόσο την αγαπώ, ξέρω κι εγώ πόσο με αγαπά εκείνη. Και, στην τελική, δεν βλέπω να ρωτάει κανείς τη Ζέτα για εμένα. Μόνο εμένα ρωτούν… Με έχουν θίξει, με έχουν πειράξει, με έχουν αντιμετωπίσει με έναν τρόπο που δεν μου αξίζει. Αναφέρομαι στους δημοσιογράφους, φυσικά. Αποφάσισα, λοιπόν, να μην ξαναμιλήσω για τη Ζέτα.

Γιατί σας έχουν πικράνει οι δημοσιογράφοι, όπως προείπατε;

Δεν έχω δώσει ποτέ λαβές για να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε πουλάω για κάτι. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί φέρονται με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και ούτε πρόκειται να το κάνω. Βρήκαν, λοιπόν, παλιές μου συνεντεύξεις και τις χρησιμοποίησαν ως τωρινές απαντήσεις μου για όλες αυτές τις χυδαιότητες που ειπώθηκαν για εμένα. Και με έπαιρναν μετά άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης και μου ζητούσαν συγνώμη. Δεν δέχομαι τη συγνώμη τους και ούτε θα ξαναπάω καλεσμένη σε εκπομπές που έχουν θίξει δημόσια την προσωπική μου ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν πήγε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά;

Διάλυση στο Πρωινό mou! Έξαλλη η Κωνσταντινίδου με τον Κωστόπουλο!