Ξεχωριστά τηλεοπτικά πιάτα…

Τι περιλαμβάνει το αποψινό μενού;

21:00 Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ – ANT1

Ο Γκρεγκ Φόκερ, ένας νοσοκόμος από το Σικάγο, ταξιδεύει μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Παμ, στη Νέα Υόρκη, ώστε να γνωρίσει τους δικούς της. Οι δύο ερωτευμένοι σκοπεύουν να επισημοποιήσουν το συντομότερο τη σχέση τους και τίποτε δεν φαίνεται ικανό να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της Παμ, αποδεικνύεται σωστός εφιάλτης για τον μέλλοντα γαμπρό. Ο πατέρας της, Τζακ, βετεράνος της CIA και άνθρωπος παλαιών αρχών, αντιμετωπίζει με καχυποψία τον Γκρεγκ και δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει εύκολα τη συγκατάθεσή του γι' αυτό τον γάμο…

21:00 Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ Ο ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΚΑΜΠΑΝ – STAR

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Χάρι Πότερ στο σπίτι των αχώνευτων συγγενών του, Ντάρσλι, είναι αβάσταχτες, όσο ποτέ άλλοτε. Η απρόσμενη επίσκεψη της εκνευριστικής θείας Μαρτζ έχει αναπάντεχη κατάληξη καθώς, σε μια ξαφνική έκρηξη οργής, ο Χάρι Πότερ χρησιμοποιεί τις μαγικές του δυνάμεις για να την… φουσκώσει σαν μπαλόνι και να την εκτοξεύσει στον ουρανό!

Όμως, ο όρκος που έχει δώσει στο Χόγκουαρτς είναι σαφής: ένας μάγος δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του δυνάμεις στον πραγματικό κόσμο. Προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία από το Χόγκουαρτς και το Υπουργείο Μαγείας, αλλά και την οργή του θείου Βέρνον, ο Χάρι Πότερ το σκάει από το σπίτι των θείων του μέσα στη νύχτα και τελικά καταφθάνει στην παμπ «Το Ραγισμένο Τσουκάλι».

Εκεί συναντά εντελώς τυχαία τον Κορνήλιους Φατζ, τον υπουργό Μαγείας που, προς μεγάλη έκπληξη του νεαρού μάγου, δεν επιθυμεί να τον τιμωρήσει αλλά να τον προστατέψει. Μετά από 12 χρόνια εγκλεισμού στις φυλακές του Αζκαμπάν, με την κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του Χάρι Πότερ, ο διαβόητος ψυχωτικός μάγος Σίριους Μπλακ κατάφερε τελικά να αποδράσει. Ο Κορνήλιους Φατζ πιστεύει πως αυτή τη φορά ο Σίριους θα αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Χάρι Πότερ.

Με τη βοήθεια της Ερμιόνης, του Ρον και του αινιγματικού καθηγητή Λιούπιν, ο Χάρι Πότερ θα μπλεχτεί σε μια ακόμη μαγευτική περιπέτεια προσπαθώντας να ρίξει φως στη σκοτεινή υπόθεση του Σίριους Μπλακ ενώ παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους Παράφρονες, τους τρομερούς φρουρούς του Χόγκουαρτς, να ξεπεράσει απίστευτα εμπόδια και να αψηφήσει αμέτρητους κινδύνους.

21:00 CATWOMAN – ALPHA

Μια νεαρή γραφίστρια, που εργάζεται σε κολοσσιαία επιχείρηση καλλυντικών, θα βάλει τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο, όταν άθελά της πέφτει στην αντίληψή της ένα επτασφράγιστο μυστικό της εταιρείας, που αφορά τη δημόσια υγεία. Προσπαθώντας να την εξοντώσουν για να μη διαρρεύσει το μυστικό στον Τύπο, η γοητευτική αλλά και δυναμική Πάσιενς θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Όμως, η μυστηριώδης εμφάνιση μιας γάτας θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα, όταν της μεταγγίσει μια αρχέγονη δύναμη που θα της χαρίσει διπλή υπόσταση. Τώρα η νεαρή Πάσιενς μπορεί να είναι ταυτόχρονα άνθρωπος και αιλουροειδές – τιμωρός…

21:15 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 30ο
Περιγραφή: 'Ενα ακόμα Masterclass περιμένει τους διαγωνιζόμενους… Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δείχνει, πως μαγειρεύεται σωστά η κολοκύθα! Ο Γιάννης Λουκάκος φτιάχνει ένα ξεχωριστό πιάτο, ορτύκι με φασόλια! Και για το τέλος, ο καλεσμένος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης εκτελεί μια πρωτότυπη συνταγή! Η αναζήτηση για τον επόμενο 'Ελληνα MasterChef συνεχίζεται!

Διαβάστε ακόμα:

Οι πρώτοι «κάτοικοι» της «Βίλας Αμαλίας» θυμούνται…!