Ξανά στον αέρα ο Flash. Γιατί σταμάτησε τελευταία στιγμή η κατάσχεση

Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash και τους εργαζόμενους.

Το πρωί, δικαστικοί επιμελητές πήγαν στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού στο Μαρούσι και αφού κατέγραψαν όλα τα αντικείμενα που αποτελούν περιουσιακά του στοιχεία προέβησαν σε κατάσχεση των μηχανημάτων, κάτι που προκάλεσε την παύση του προγράμματος του Flash για περίπου 3 ώρες.

Η εντολή κατάσχεσης δόθηκε μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 8 από τους 50 εργαζόμενους του σταθμού. Να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι του flash απεργούν εδώ και ένα μήνα διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τριών μηνών ενώ τις τελευταίες 3 μέρες, είχαν ξεκινήσει απεργιακές εκπομπές.

Μετά την επιταγή που δόθηκε από την ιδιοτήσία του σταθμού ο Flash είναι και πάλι σε λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της καταγραφής και της κατάσχεσης δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους εργαζόμενους και τους δικαστικούς επιμελητές, όταν οι πρώτοι προσάθησαν να εμποδίσουν την κατάσχεση των μηχανημάτων.

Παρ΄ ολίγον μάλιστα να συλληφθούν τόσο ο τεχνικός διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Ευαγγελινός, όσο και ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ, Δημήτρης Καμαρινόπουλος.

Τις ώρες της έντασης, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος που συμμετέχει στις απεργιακές εκπομπές του σταθμού έγραψε περιέγραψε στο προφίλ του facebook την κατάσταστη:

«Antonis Kokorikos
Η απεργιακή εκπομπή του Φλάς, είναι στον αέρα, από τις 8:00πμ. Αυτή τη στιγμή γίνεται κατάσχεση των μηχανημάτων για χρέη προς τους εργαζόμενους. Οι απεργοί, δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στο στούντιο, γιατί θα σταματήσει η εκπομπή προγράμματος. Η αστυνομία είναι παρούσα για να επιβλέψει την εκτέλεση της απόφασης. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί η κατάσταση»

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!