«X-Factor» τέλος και με την… βούλα !

Διαβάστε λεπτομέρειες

 Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά πριν από καιρό, πριν από αρκετό καιρό, σας είχα γράψει, πως τόσο το «X-Factor», όσο και το «Next Top Model», δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα φετινά, νέα τηλεοπτικά σχέδια που καταστρώνουν οι Αντεννικοί.

Ναι, οι υπεύθυνοι του καναλιού φαίνεται πως κατάλαβαν πως τα συγκεκριμένα δύο τηλεοπτικά προγράμματα έχουν – για την ώρα τουλάχιστον – ολοκληρώσει τον τηλεοπτικό τους κύκλο και έτσι κατέληξαν να μην τα συμπεριλάβουν με νέα επεισόδια στο… fresh πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, η είδηση αυτή όσο αφορά κυρίως στο «X-Factor», έρχεται να επιβεβαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο ! Με άλλα λόγια ; «X-Factor» τέλος και με την… βούλα !

Βλέπετε, η διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, μέσα από την σελίδα της στο Facebook, επιβεβαιώνει το γεγονός πως το γνωστό τάλεντ-σόου δεν θα βρίσκεται και του χρόνου στον ΑΝΤ1, απατώντας σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε από διαδικτυακό της φίλο.

Τι απάντησε συγκεκριμένα; «Οχι, δεν θα υπάρχει», ενώ έσπευσε να επισημάνει πως στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχουν «πολλά νέα και ωραία προγράμματα».

Νάνσυ Νικολαΐδου