Βράδυ Κυριακής με Formula 1 – Grand Prix ΗΠΑ στον Alpha

Διαβάστε περισσότερα

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, η F1 επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Στο Ώστιν του Τέξας έχει κατασκευαστεί μια ολοκαίνουργια πίστα την οποία ο θρύλος των αγώνων και παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 το 1978, Μάριο Αντρέτι, χαρακτήρισε ως την καλύτερη στον κόσμο. Σίγουρα, η συγκεκριμένη πίστα είναι η πιο κατάλληλη για να φιλοξενήσει την επική μονομαχία των Φέτελ και Αλόνσο για τον τίτλο, καθώς και το πρωτάθλημα της F1 που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορύφωσή του. Δέκα βαθμοί χωρίζουν τους δύο διεκδικητές, ενώ απομένουν πενήντα για να μοιραστούν. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα διατηρήσει τον τίτλο του ακόμα και αν τερματίσει τρίτος, αρκεί να εγκαταλείψει ο Φερνάντο Αλόνσο, ή αν κερδίσει και ο μεγάλος του αντίπαλος τερματίσει πέμπτος.

Αντίστοιχα, οι Κόκκινοι Ταύροι χρειάζονται μόλις 4 βαθμούς για να πανηγυρίσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα κατασκευαστών. 

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, εκτός από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να δείτε την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας στο F1 Schools στο Άμπου Ντάμπι, αλλά και το τι ακριβώς κάνουν με τους Ταύρους στο Τέξας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας παρουσιάζει πώς φτιάχνεται το σήμα της Porsche.

F1 Countdown: 20:00
Εκκίνηση αγώνα: 21:00

Διαβάστε ακόμα:

Η… γλυκιά «καληνύχτα» της Αγγελικής Νικολούλη