Βραδιά κινηματογράφου…

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

21:00 ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ – ΑΝΤ1

Ένας πράκτορας του FBI βάζει σκοπό της ζωής του να συλλάβει τον Φρανκ Αμπαγκνάλ, σπεσιαλίστα στις πλαστογραφήσεις επιταγών, ο οποίος σε ηλικία μόλις 21 ετών άσκησε τα επαγγέλματα του πιλότου, του γιατρού και του δικηγόρου. Ο πρακτορας Χανράτυ καταδιώκει τον Φρανκ Αμπαγκνάλ επί πέντε χρόνια, μέχρι να καταφέρει να τον πιάσει, αφού κάθε φορά που πλησίαζε τα ίχνη του, ο Φρανκ βρισκόταν ήδη ένα βήμα μπροστά… και του ξέφευγε!

21:00 Η ΛΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ – STAR

Η Λίζα είναι νέα, ωραία, μοιραία. Παρόλα αυτά απίστευτα ανασφαλής! Δουλεύει ως free lancer στο παγκοσμίως γνωστό γυναικείο περιοδικό Cosmopolitan. Ειδικεύεται στο να δίνει συμβουλές στις γυναίκες που ζουν στην Ελλάδα, χωρίς όμως να τις εφαρμόζει η ίδια. «Λίζα που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτησες!».

Η Λίζα έχει και μια κολλητή, την Κλαίρη, όπου περνούν μαζί ανέμελες ώρες (γυμναστήριο, κομμωτήριο, μανικιούρ, πεντικιούρ και γενικά ό,τι τελειώνει σε -ουρ και έχει σχέση με τον καλλωπισμό). Έχει και τον Γιάννη με τον οποίο, από την πλευρά της τουλάχιστον, είναι μαζί αυτόν τον καιρό. Η Λίζα έχει απογοητευτεί από τις σχέσεις της με το ανδρικό φύλο και κάνει τα πάντα για να βρει έναν, όπως λέει η ίδια, «κανονικό». Μέσα από την ανασφάλειά της προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά των ανδρών. Πιστεύει πως η εμφάνισή της παίζει καθοριστικό ρόλο και αγωνίζεται να γίνει η ιδανική γυναίκα (ως προς την εμφάνιση πάντα) για να βρει και τον… ιδανικό σύντροφο. Η Λίζα μια μέρα όμως θα γνωρίσει τον Πάρη…

21:15 ΖΟΧΑΝ: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ – MEGA

Ο ‘Ανταμ Σάντλερ («Click: Η ζωή σε fast forward», « Ασκήσεις ηρεμίας», «Κάθε φορά πρώτη φορά») και ο Ρομπ Σνάιντερ («Σκέτο ζώον») στον φυσικό τους χώρο: τις απρόβλεπτες κωμωδίες!
‘Ενας πράκτορας της Μοσάντ σκηνοθετεί τον θάνατό του, προκειμένου να ξεκινήσει την ζωή από την αρχή και να εκπληρώσει το αληθινό του όνειρο, αυτό που ήταν πραγματικά ταγμένος να κάνει: να γίνει κομμωτής!

23:30 ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΑΡΙ ΦΛΥΝΤ – MEGA

Ο Λάρι Φλιντ, εκδότης του «Hustler» του πρώτου πορνοπεριοδικού στις αρχές της δεκαετίας του ’70, αντιμετωπίζει από την πρώτη στιγμή την κατακραυγή πουριτανών, φανατικών και συντηρητικών, που εκφράζεται από διώξεις και φυλακίσεις, μέχρι απόπειρες δολοφονίας του. 
Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Λάρι Φλιντ, ενός ανθρώπου που πραγματικά συνέβαλε στην υπόθεση της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης στις ΗΠΑ, όταν το 1987 το Ανώτατο Δικαστήριο των δικαίωσε σε μια μήνυση που είχε υποβάλει ένας ιεροκήρυκας. Ο σκηνοθέτης της, δίνει σατιρικά διάφορες πτυχές της σύγχρονης Αμερικής: η ερωτική απελευθέρωση των σέβεντις, το ευαγγελιστικό κίνημα, η εποχή του Ρίγκαν, η μάχη με το πουριτανικό και δικαστικό κατεστημένο, η Αμερική της ελευθερίας της έκφρασης και των ελεύθερων σκοπευτών (ο Φλιντ είναι σήμερα παράλυτος από σφαίρα αγνώστου που τον χτύπησε στην έξοδο ενός δικαστηρίου).

23:30 DANIKA – STAR

Η Ντάνικα Μέρικ είναι μια 35χρονη, ευτυχισμένη, παντρεμένη γυναίκα. Ο σύζυγος της Ράντι και τα παιδιά της, οι έφηβοι Κερτ και Λόρεν και ο μικρός Μπράιαν, είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αν και κάποιες φορές είναι υπερπροστατευτική απέναντι τους. Η απιστία του συζύγου της με την νταντά των παιδιών τους, κλονίζει την εμπιστοσύνη της Ντάνικα. Η άσχημη ψυχολογική της υγεία την οδηγεί σε κατάρευση και νευρική κρίση ενώ βλέπει τρομακτικούς εφιάλτες και έχει παράξενες παραισθήσεις. Η Ντάνικα αρχίζει να πιστεύει πως έχει χάσει τα λογικά της και ζητάει τη βοήθεια ψυχιάτρου. Η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο όταν τα φρικιαστικά οράματα της αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα…

Διαβάστε ακόμα:

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε στην πρεμιέρα η Ναταλία Γερμανού;