Βόμβα Βερύκιου για Λίστα Λαγκάρντ: «Η εγχώρια Καμόρα βάζει και βγάζει ονόματα»!

«Σε μια από αυτές τις διευθύνσεις της ΕΥΠ μαγειρεύτηκε η λίστα Λαγκάρντ, βγήκαν ονόματα και μπήκαν άλλα».

Ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από το Happy Day της Δευτέρας, κατήγγειλε «μαγειρέματα» στη Λίστα Λαγκάρντ από πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στις δημόσιες υπηρεσίες και ελέγχονται από την «εγχώρια Καμόρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο δημοσιογράφος εξήγησε πώς έμπλέκουν το όνομα του Δημήτρη Κοντομηνά χωρίς να υπάρχει στην επίμαχη λίστα, ενώ αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του.

«Η εγχώρια Καμόρα ελέγχει εδώ και χρόνια απόλυτα το πολιτικό σύστημα αλλά και τον κρατικό μηχανισμό, τις θέσεις κλειδιά όπως είναι η ΕΥΠ, η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, η Εφορία. Η εγχώρια Καμόρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, εξολοθρεύει ανταγωνιστές, σκορπάει παντού τον φόβο και τον τρόμο. Αυτά τα παρακλάδια του παρακράτους έχουν βάλει μπροστά να ράψουν ένα κοστούμι για τον Κοντομηνά με σκοπό να κλείσουν τα Village και τον Alpha και 4.000 οικογένειες να βγουν στον δρόμο. 

Κεντρικές διευθύνσεις της ΕΥΠ εδώ και χρόνια έχουν περάσει στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων και παίζουν προσωπικά παιχνίδια. Σε μια από αυτές τις διευθύνσεις της ΕΥΠ μαγειρεύτηκε η Λίστα Λαγκάρντ, βγήκαν ονόματα και μπήκαν άλλα. Η λίστα που πρωτοδημοσιεύτηκε εμφανίζει μέσα την Interamerican και περνάει στα ΜΜΕ ότι είναι ο Κοντομηνάς. Όλοι οι συνεργάτες του λένε ότι δεν υπήρξε ποτέ λογαριασμός στην Ελβετία και ζητάνε δικαστική συνδρομή. Οι Ελβετοί έχουν απαντήσει εδώ και καιρό στην Οικονομική Εισαγγελία ότι δεν υπάρχει το όνομα Κοντομηνάς. Αντί, λοιπόν, η Οικονομική Εισαγγελία να το διαβιβάσει αμέσως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να διεξάγει έρευνα και να δει ποιοι έβαζαν και έβγαζαν ονόματα…»