Βόμβα στα κινητά νέας γενιάς…

Με ένα απλό sms οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει τα μηνύματα τα email ακόμα και τις συνομιλίες

Ένα θέμα που έσπάσε το μύθο, ότι τα κινητά τηλέφωνα δεν παρακολουθούνται συζήτησε σήμερα στον στούντιο της εκπομπής του ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με τον Κωσταντίνο Μάντε…Ο λόγος για έναν 33χρόνο που μέσω της ιστοσελίδας του διαφήμιζε ειδικό λογισμικό πρόγραμμα από ξένη εταιρεία, κατάλληλο για υποκλοπή και καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών.

Βόμβα για την παρακολούθηση συνομιλιών, sms, emails μέσω κινητών τηλεφώνων νέας γενιάς. Έσπασε το άβατο του απορρήτου των επικοινωνιών. Για πρώτη φορά οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν λογισμικό για την παρακολούθηση των επικοινωνιών που γίνονται μέσω smartphones. Κάνουν λόγο για απόσυρση των «κοριών» και hi-tech μετάλλαξη των υποκλοπών.

O 33χρονός έγραγς στο site του»Το πρώτο επίσημο Ελληνικό Web Site στο είδος του»…Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο της drindrin, της εταιρίας που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις για Ασφαλή Παρακολούθηση στα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές.

Ανεξαρτήτου δικτύου και για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, εξελιγμένες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν, να ελέγχουν, να καταγράφουν και να παρακολουθούν με ασφάλεια παγκοσμίως, τα μηνύματα sms, τις κλήσεις ομιλίας, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα email, το ιστορικό περιήγησης στο ίντερνετ και την γεωγραφική θέση – εντοπισμός του κινητού τηλεφώνου.

Με τον Κωσταντίνο Μαντέ, ειδικό στα θέματα ασφαλείας των κινητών τηλεφώνων συζήτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του..

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα στο newsit

Διαβάστε ακόμη:

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Η επιστολή Νικολόπουλου και ο καύσωνας από τα κυριότερα θέματα της ημέρας!

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Μαίνεται η άγρια κόντρα Σαμαρά – Τσίπρα

ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο: Πτώση τιμών χωρίς αύξηση τουρισμού – Πυροβολισμός αστυνομικών στον Ν. Κόσμο

Στον ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο ο Πρόεδρος Υπαλλήλων της Βουλής

Αυξάνονται συνεχώς οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα – Οι εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με τον Ν. Ευαγγελάτο