Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το μήνυμα ενότητας της παρουσιάστριας!

Τι έγραψε στο λογαριασμό της στο instagram;

Μία φωτογραφία με τα χέρια όλων ενωμένα ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια  έγραψε από κάτω το μήνυμα της για την επόμενη μέρα του δημοψηφίσματος και προέτρεψε όλους να είμαστε ενωμένοι…

«Όσα ΝΑΙ κι αν βγάλει αύριο η κάλπη, όσα ΟΧΙ κι αν δείξει η καταμέτρηση, (σ'αυτό το εθνικά διχαστικό δημοψήφισμα που επιμένω έγινε σε λάθος χρόνο και με λάθος διατύπωση), την άλλη μέρα θα είμαστε πάλι πολίτες ΜΙΑΣ χώρας, κληρονόμοι ΜΙΑΣ ιστορίας, κληροδότες ΜΙΑΣ γλώσσας, που θα μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το παρόν της πατρίδας, για το μέλλον των παιδιών μας, για την αξιοπρέπεια των υπερηλίκων μας. Την άλλη μέρα τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ θα πρέπει να συνυπάρξουν, να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν. Ο καθένας έχει αύριο δικαίωμα στην άποψη, αλλά μεθαύριο υποχρέωση στον αλληλοσεβασμό. Γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει συνύπαρξη,δεν υπάρχει έθνος, δεν υπάρχει ελπίδα. Περιμένουμε απ' όλους τους πρωταγωνιστές της πολιτικής, όπως μας οδήγησαν εχθές σ'αυτήν την εθνική πόλωση, να μας οδηγήσουν αύριο σε εθνική συνεννόηση , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ!…..»  

 

Όσα ΝΑΙ κι αν βγάλει αύριο η κάλπη, όσα ΟΧΙ κι αν δείξει η καταμέτρηση, (σ'αυτό το εθνικά διχαστικό δημοψήφισμα που επιμένω έγινε σε λάθος χρόνο και με λάθος διατύπωση), την άλλη μέρα θα είμαστε πάλι πολίτες ΜΙΑΣ χώρας, κληρονόμοι ΜΙΑΣ ιστορίας, κληροδότες ΜΙΑΣ γλώσσας, που θα μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για το παρόν της πατρίδας, για το μέλλον των παιδιών μας, για την αξιοπρέπεια των υπερηλίκων μας. Την άλλη μέρα τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ θα πρέπει να συνυπάρξουν, να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν. Ο καθένας έχει αύριο δικαίωμα στην άποψη, αλλά μεθαύριο υποχρέωση στον αλληλοσεβασμό. Γιατί χωρίς αυτόν δεν υπάρχει συνύπαρξη,δεν υπάρχει έθνος, δεν υπάρχει ελπίδα. Περιμένουμε απ' όλους τους πρωταγωνιστές της πολιτικής, όπως μας οδήγησαν εχθές σ'αυτήν την εθνική πόλωση, να μας οδηγήσουν αύριο σε εθνική συνεννόηση , ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ!…..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στις