Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στο ΑΝΤ1»

«Αν ήθελα να κάνω πρωινό θα το είχα κάνει, αλλά νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «TVΖάπινγκ» και τον Γιώργο Μπέζα και μίλησε για το περιστατικό που την στεναχώρησε περισσότερο στην τηλεοπτική της καριέρα.

Έχεις στεναχωρηθεί από αυτήν τη δουλειά;

Ναι, όταν μου πήραν το «Έχεις γράμμα» και εγώ μετά έφτιαξα το «Πάμε Πακέτο». Μάλιστα, τότε ο ΑΝΤ1 μου ζήτησε να πάω να παρουσιάζω εγώ το «Γράμμα» και δεν πήγα, παρόλο που δεν είχα συμβόλαιο με τον ALPHA, αλλά είχα δώσει το λόγο μου και δεν το μετάνιωσα. Στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις και βλέπεις ότι σήμερα το «όχι» του τότε στο ΑΝΤ1 έχει γίνει η αγάπη του κόσμου που αγκάλιασε το «Πακέτο», μαζί κι εμένα.

Πρωινό θα έκανες;

Μου έχουν γίνει προτάσεις να κάνω πρωινό αλλά δεν θέλω. Αυτοί που το κάνουν το κάνουν καλά, εγώ μια χαρά είμαι εκεί που είμαι και πολύ ευχαριστημένη. Αν ήθελα να κάνω πρωινό θα το είχα κάνει, αλλά νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει.

Αν ο γιος σου σού έλεγε πως είναι γκέι, πως θα αντιδρούσες;

Δεν θα με πείραζε. Θα εξακολουθούσα να τον λατρεύω. Με ενοχλεί που βάζουν κάποιοι ταμπέλες στους ανθρώπους και μάλιστα έχω πολλούς φίλους γκέι, τους θεωρώ τρομερά ευφυείς. Εκείνο που με ενοχλεί είναι η ανασφάλεια του να επιβληθεί ένας άνθρωπος με τη διαφορετικότητά του. Σαν να λέει «δείτε με» και να προκαλεί, ανεξαρτήτως φύλου.