Βέφα Αλεξιάδου αποκλειστικά στη «Μία»: «Ο πόνος είναι δικός μου!»

Για πρώτη φορά μετά το χαμό των δύο της κοριτσιών η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μέσα σε τρεις μήνες έχασε τις δύο κόρες της. Η Βέφα Αλεξιάδου μιλά για πρώτη φορά για τη ζωή χωρίς την Αλεξία και την Άντζυ αλλά και για τις πολυαγαπημένες της εγγονές που σήμερα της δίνουν κουράγιο.

«Όταν θα κλάψω, θα κλάψω εγώ. Ο πόνος μου είναι δικός μου.» λέει στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου

«Ο πόνος μιας μάνας δε φεύγει ποτέ. Παρά μόνο όταν κλείσει τα μάτια της κι όταν πάει να συναντήσει εκεί τα παιδιά της. Καλό είναι να φεύγει η μάνα και μετά τα παιδιά, αλλά δεν έχει σειρά… Γιατί να με λυπούνται; Λυπάμαι εγώ τον εαυτό μου για ό,τι τραβάει. Κλείνω την πόρτα μου και εδώ είναι η ζωή μου και ο πόνος μου.» δηλώνει η τηλεοπτική μαγείρισσα που επισημαίνει πως πρέπει να φαίνεται δυνατή για τους ανθρώπους της: «Πρέπει να είμαι δυνατή και χαμογελαστή για τα εγγόνια μου! Να κάνω τον καραγκιόζη για να τονώνω τους τονώνω το ηθικό, το ίδιο και στους γαμπρούς.»

https://www.youtube.com/embed/-y3fdpEE2V0
Το παράπονο που έχει μείνει στην ψυχή της είναι πως οι κόρες της, όπως και ο σύζυγος της δεν φρόντισαν όσο θα έπρεπε να την υγεία τους και πιστεύει πως οι κόρες της θα ήταν ακόμα ζωντανές αν επισκέπτονταν πιο συχνά τους γιατρούς, ενώ απαντά και στην κριτική που δέχτηκε για τον τρόπο που αντιετωπίζει την απώλεια των κοριτσιών.

«Λυπάμαι πάρα πολύ όταν νέα άτομα σου λένε, γιατί δεν έβαλες μαύρα και γιατί μιλάς και γελάς και πως είναι δυνατόν εσύ να επικοινωνείς στο facebook τη στιγμή που έχεις χάσει δυο κορίτσια. Δεν καταλαβαίνουν τι θα πει πόνος, είναι άβγαλτα στη ζωή, δεν έχουν μο0ρφωθεί ακόμα ανάλογα. Δεν ξέρουν ότι ο πόνος δεν αντιμετωπίζεται ούτε με τα μαύρα. Μάλλον τα μαύρα είναι να να δείξεις στον κόσμο ότι πενθείς, ότι ότι πράγματι πονάς. Υπάρχει μάνα που δεν πονάει; Με αυτό τον τρόπο καταφέρνω να σταθώ στα πόδια μου, να συνεχίσω τη δουλειά μου και να τιμώ τους νεκρούς και να φροντίζω τους ζωντανούς.»

https://www.youtube.com/embed/eyiJNI2b6IY