Βάζουν στον… πάγο το «Voice Kids»;

Τη σεζόν που ολοκληρώνεται σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και δικαιολογημένα απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Στο τελευταίο live του «Voice » ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι o ΑΝΤ1 σκοπεύει την επόμενη σεζόν να μεταδώσουν το δεύτερο κύκλο του talent show, αλλά και το «Voice Kids», στο οποίο θα διαγωνιστούν παιδιά ηλικίας έως 15 ετών.
Ωστόσο, ενώ στο αντίπαλο κανάλι, το MEGA έσπευσαν μετά την… ανακοίνωση από τον Λιάγκα να βγάλουν στον αέρα το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή στο δικό τους talent show για παιδιά, το «Music School» στο κανάλι του Αμαρουσίου προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτή την περίοδο τα στελέχη του ΑΝΤ1 μελετούν τι είδους προγράμματα θα βγάλουν την επόμενη σεζόν. Όσο για show έχουν… μπόλικο πράγμα, αφού έχουν τα δικαιώματα παραγωγής για τα «Dancing with the stars», «Your Face Sounds Familiar», «The Voice», «The Voice Kids» και «Splash». Ενώ λοιπόν τα τρία πρώτα είναι δοκιμασμένα και πετυχημένα σε τηλεθέαση, αυτό που θέλουν να αποφασίσουν είναι αν θα βγάλουν και τα δύο καινούργια, το «The Voice Kids» και το «Splash», ή το ένα από αυτά.

Με δεδομένο ότι στο MEGA έχουν ξεκινήσει ήδη να προβάλλουν το τρέιλερ λοιπόν κάποιοι στον ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι καλύτερα να μην βγάλουν κι αυτοί τώρα το δικό τους talent show για παιδιά, αλλά να ποντάρουν… στα πιο σίγουρα. Άλλωστε η διαφημιστική τηλεοπτική αγορά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό της, οπότε κάποιοι στο κανάλι του Αμαρουσίου προτείνουν προς το παρόν το «The Voice Kids» να μπει… στον πάγο μέχρι νεωτέρας. Βέβαια, οι τελικές αποφάσεις, όπως προανέφερα θα ληφθούν την επόμενη περίοδο που στο κανάλι του Αμαρουσίου θα αποφασίσουν οριστικά τι talent shows θα βγάλουν στον αέρα.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!