Βάσω Λασκαράκη:»Θα εξέταζα όλες τις συνθήκες για να κάνω πρωινό…»

"...θα εξέταζα όλες τις συνθήκες και πάλι θα το σκεφτόμουν πολύ πριν απαντήσω,για το "Πρωινό".."

 Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει για τους λόγους που την έκαναν να επιλέξει ¨το Σόι σου» αντί για τους «Συμμαθητές» και το «Μάνα εξ’ουρανού» και εξηγεί τι θα ήταν καθοριστικό στο να επανεξετάσει την πρόταση για το πρωινό του Mega,στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Βάσω το καλοκαίρι σου είχαν προτείνει να παίξεις στους «Συμμαθητές», στο ¨Μάνα εξ’ ουρανού» κι εσύ προτίμησες «Το σόι σου». Πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερη επιλογή;

Ναι,έτσι πιστεύω.κάτι με οδήγησε στον Alpha φέτος.Ίσως αν είχα πάρει μια άλλη απόφαση να έλεγα το ίδιο,αλλά ανεξάρτητα από την ανταπόκρισηπου έχει η σειρά και απεικονίζεταιστη θεαματικότητα,είναι αρκετά ιδανικές οι συνθήκες που δουλεύουμε για τα δεδομένα που ισχύουν στην τηλεόραση,αλλά και στη χώρα μας γενικότερα.

Στην τελευταία σου συνέντευξη στο OK!, είχες δηλώσει ότι φοβήθηκες όταν σου έκαναν πρόταση για το πρωινό του Mega. Αν επανερχόταν του χρόνου;

Πάλι το ίδιο θ’απαντούσα.Και πάλι θα φοβόμουν,και πάλι θα εξέταζα όλες τις συνθήκες,και πάλι θα το σκεφτόμουν πολύ πριν απαντήσω.Δεν είναι το αντικείμενό μου, ούτε κάτι που κατέχω.