Βασιλική Ανδρίτσου: Δεν ενοχλήθηκα από την ερώτηση του Γρηγόρη

«Δεν ξέρω πια τι να απαντάω»

Στον Ελεύθερο Τύπο και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις προσωπικές ερωτήσεις που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της παρουσίας της στα «Καρντάσιανς».

Γράφτηκαν πράγματα που σε ενόχλησαν;

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει πολλά για τη ζωή μου, ξέρω να κρύβομαι. Δεν έχω δώσει ποτέ τροφή για σχόλια γιατί δεν θεωρώ ότι ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μου ζωή. Οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πολύ καλά. Ακόμα και με το γάμο μου, με τον οποίο ασχολήθηκαν περισσότερο, δεν ενοχλήθηκα, το έκαναν με ωραίο τρόπο.

Βρέθηκες καλεσμένη και στην εκπομπή «Καρντάσιανς», όπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ρώτησε για το αν θα ήθελες να κάνεις παιδί και πότε θα συμβεί. Σε ενοχλούν αυτές οι ερωτήσεις;

Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις του τύπου «πότε θα παντρευτείς», «πότε θα κάνεις παιδί», στις οποίες αγνοώ την απάντηση. Αυτά δεν τα ξέρεις. Είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να ξέρω την πορεία της ζωής αλλά δεν γίνεται. Οπότε τι να απαντήσω; Δεν ενοχλήθηκα αλλά δεν ξέρω πια τι να απαντάω.