Βασιλιάδες εναντίον Σουλεϊμάν – Ποιος πέτυχε μεγαλύτερη τηλεθέαση στην πρώτη τους αναμέτρηση;

Τι νούμερα τηλεθέασης κατέγραψαν το Downton Abbey και το Grey's Anatomy;

Μπορεί η αρχή της εβδομάδας να βρήκε την τηλεόραση χωρίς ζωντανές εκπομπές και ειδήσεις, αλλά σημειώθηκε συνωστισμός μεταξύ των σίριαλ, τα περισσότερα από τα οποία ξένες παραγωγές. Εκτός από τα Κλεμμένα Όνειρα και τη μάχη τηλεθέασης που έδωσαν στην απογευματινή τους πρεμιέρα, πολλές μάχες δόθηκαν στην prime time ζώνη. Ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους Βασιλιάδες -σε επανάληψη βέβαια-, το Downton Abbey, η σπουδαία παραγωγή του BBC ήρθε αντιμέτωπο με την πρεμιέρα του 8ου κύκλου του Grey’s Anatomy. Τι κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen;

Μπορεί να έσκισαν σε κάθε προβολή τους την περασμένη σεζόν, αλλά στην επανάληψη δεν βρήκαν όλους τους τηλεθεατές να τους περιμένουν… Οι Βασιλιάδες έφτασαν στο 22% μεν, αλλά έμειναν πίσω από τον Σουλεϊμάν, ο οποίος με την αποχώρηση της Σιλά από τη βραδινή ζώνη, άγγιξε το 26,1%.

Σταθερό κοινό έχει αποκτήσει το Dwnton Abbey, το 10,6% του τηλεοπτικού κοινού επέλεξε τη σειρά χθες. Όσο για το Grey’s Anatomy, το πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου διπλασίασε τα ποσοστά του ΑΝΤ1 στο διάστημα μετά τις 22:00 και από μονοψήφια που ήταν μέχρι τώρα, έφτασαν στο 13,6%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκαναν τα Κλεμμένα Όνειρα στην πρεμιέρα του Β΄ κύκλου;