Βαγγέλης Περρής: Η άτυπη συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ολοκληρώθηκε

«Μερικές από τις συμβουλές τις είδα με χαρά να γίνονται. Κάποιες άλλες προφανώς δεν ταιριάζουν. Δεν είναι υποχρεωτικό όταν κάποιος σου λέει κάτι και να το ακολουθήσεις».

Ο Βαγγέλης Περρής μιλάει στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το περιοδικό «YOU» για την επαφή του με τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Υπήρχε τελικά φλερτ με τον Alpha;

«Φλερτ» δεν υπήρχε! Ήταν μια προσωπική επαφή δική μου που δεν έχει καμιά σχέση με την εκπομπή, η οποία αφορούσε στην παροχή πληροφοριών για ένα διάστημα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αντί να το κρύψουμε το δήλωσα ευθαρσώς πριν καν γίνει! Αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν από ανθρώπους που κάθονται και με τη γνωστή λογική «ράβδος στη γωνία άρα βρέχει» βγάζουν με δόσεις ανύπαρκτων γεγονότων τον επιούσιο»

Η άτυπη αυτή συνεργασία με την Κωνσταντίνα ολοκληρώθηκε;

Ναι! Ήταν για δύο-τρία πράγματα. Το ίδιο έκανα και με τη Μαρία Μπεκατώρου. Το ίδιο έχουν κάνει και για εμάς άλλοι, γιατί θεωρώ ότι ένα τρίτο μάτι, μπορεί να δει καλύτερα κάποια πράγματα.

Οι συμβουλές που δώσατε στην Κωνσταντίνα έγιναν πράξη;

Μερικές από αυτές τις είδα με χαρά να γίνονται. Κάποιες άλλες προφανώς δεν ταιριάζουν. Δεν είναι υποχρεωτικό όταν κάποιος σου λέει κάτι και να το ακολουθήσεις. Αν ασχολιόμουν επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο θα το έκανα με άλλο τρόπο.

Υπάρχει σωτηρία για τη συγκεκριμένη εκπομπή ή για τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια;

Ναι, πιστεύω και για την παρουσιάστρια και για την εκπομπή. Το Σαββατοκύριακο από ότι φαίνεται έχει πολύ ενδιαφέρον για τα κανάλια. Η Κωνσταντίνα βρίσκεται στην αρχή της καριέρας της -και ηλικιακά να το πάρεις μόνο μέλλον έχει. Εξαρτάται από εκείνη το μέλλον αυτό να το κερδίσει… Και κερδίζεται πάντα με δουλειά και εμπειρία την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει θετικά.