Βάνα Μπάρμπα για κυβέρνηση Τσίπρα: «Θα χαρούμε πολύ την επόμενη μέρα να φύγουν»

«Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει βουλιάξει!»

Ξεκάθαρη θέση ενόψει του δημοψηφίσματος για το “ΝΑΙ” και το”ΟΧΙ” παίρνουν ηθοποιοί, ερμηνευτές και άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης. Καλεσμένη στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου σε κουβέντα σχετικά με το δημοψήφισμα και την αγωνία για το μέλλον της χώρας η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε:

«Η ευθύνη αυτής της κυβέρνησης είναι τεράστια. Θα χαρούμε πολύ την επόμενη μέρα να φύγουν. Υπάρχουν κι άνθρωποι που εκτιμούμε πολύ και έχουν κάνει έργο, όπως η κυρία Δούρου, όμως έχουν τεράστια ευθύνη. Θα υπάρξει το «Ναι» την Κυριακή και την επόμενη μέρα πρέπει να έχουν την αξιοπρέπεια και να πούμε φεύγουμε. Κάναν μεγάλο κακό οι προηγούμενοι πολιτικοί, αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει βουλιάξει. Δεν ξέρουμε για τις προμήθειες και να να δώσουμε στα παιδιά φαγητό, αν θα ανοίξουν την Τετάρτη και μας λέει οι καταθέσεις δεν κινδυνεύουν. Ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις, ήταν ένα παιδί που έλεγα, κοίτα πόσο καθαρός, πόσο γλυκός, πόσο σοβαρός. Πραγματικά ένιωσα ότι με το καινούριο… πως ήταν τότε με τον Ανδρέα, να ένα καινούριο πολιτικό κύμα καθαρότητας. Θεωρώ ότι απέτυχε. Θεωρώ ότι ίσως, όχι εσκεμμένα κάναν μεγάλο λάθος, από υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Η Ελλάδα έχει πνιγεί. Δεν επιτρέπεται να μείνουν ούτε μία εβδομάδα. Και το λέω ειλικρινά με το χέρι στην ψυχή.»

«Αναμφισβήτητα διαπραγματεύτηκαν πάρα πολλούς μήνες και το έκαναν με μεγάλο σθένος. Δεν πήγαν για να κοροϊδέψουν κανέναν, δεν ήταν λαμόγια. Ο μεγάλος πολιτικός, ο σπουδαίος, πρέπει να ξέρει που θα κάνει πίσω, που θα συμβιβαστεί. Δεν νοείται να είναι πέντε μήνες, να μην έχουμε αποτέλεσμα και να πάνε το μαχαίρι εκεί που δεν πάει και να είμαστε στο χείλος του γκρεμού.»

 https://www.youtube.com/embed/5fvQXwRkJ34