UPDATE – Η απουσία του Λάκη δίχασε τους τηλεθεατές

Διαβάστε τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις χθεσινές εκπομπές

Η ελληνική ταινία «Ζητείται επειγόντως γαμπρός» με 22,5% και το Champions League με 21,3% έκλεψαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, μέχρι την ώρα των «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ποσοστό της βραδιάς, 24,9%.

Τα φετινά  βραβεία για τους άνδρες της χρονιάς, που προβλήθηκαν από το Star, μάλλον δεν …συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 13,6%, ενώ πολύ καλύτερα πήγαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, φτάνοντας στο 20,4%.

Από τα δελτία ειδήσεων, την υψηλότερη τηλεθέαση είχε αυτό του MEGA με 18,7%, ενώ δεύτερο ήρθε το Alter με 15,9%. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη ζώνη, το «Κάτι ψήνεται» κράτησε και πάλι την πρωτιά με 19,3%. Νωρίτερα, «Τα μυστικά της Εδέμ», σάρωναν τα νούμερα στο πέρασμά τους, φτάνοντας στο 42,4%, το μεγαλύτερο ποσοστό που κατάφερε να αποσπάσει εκπομπή, στη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Στη μάχη των πρωινάδικων κερδισμένο βγήκε για ακόμα μια φορά το ΠΡΩΙΝΟ MOU με 21,6% ακολούθησαν οι Καραμερο-Χαριτάτοι με 13,1%, ενώ τρίτη ήρθε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με 11,3%. Ακολούθησαν η Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ με 9,8% και η Μαρία Σαράφογλου στη ΝΕΤ με 9,7%.

Στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, τους περισσότερους τηλεθεατές κέρδισε χθες το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 με 22,4%, δεύτερο ήρθε το MEGA με τους Καμπουράκη-Οικονομέα και ποσοστό 18,4%, ενώ τρίτος τερμάτησε ο Γιώργος Αυτιάς από το ALTER με 16,1%.