Τζένη Διαγούπη: «Είχα τάξει ότι βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα…»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε...

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη σε συνέντευξη της στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για την προσπάθεια που συνεχίζει να χάσει τα επιπλέον κιλά που βαραίνουν τον οργανισμό της, αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που κατάφερε να ξεπεράσει.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Πέρασα 2 φορές κάτι πολύ δύσκολο με την υγεία μου και βγήκα πολύ δυνατή από αυτό, με έκανε να δω διαφορετικά τα πράγματα. Είπα ότι δεν πρέπει να σκέφτομαι τα μικρά, η ζωή είναι αλλού, θα προσπαθήσω να πάω παρακάτω. Το πιο δύσκολο γεγονός, αν εξαιρέσω τη δική μου περιπέτεια υγείας, ήταν ένα θέμα υγείας του αδελφού μου, το οποίο κλόνισε πάρα πολύ εμένα και την οικογένεια μου. Μας άλλαξε και σαν ιδιοσυγκρασία οικογένειας. Είχε πάθει εγκεφαλικό και μετά έκανε κάποιες εξετάσεις και ήταν όλα καλά.

Πιστεύεις στα θαύματα;

Πιστεύω πάρα πολύ στην Παναγία και από τη δική μου περιπέτεια υγείας.

Τι πρόβλημα αντιμετώπισες;

Είχα ένα αρκετά σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και τώρα είμαι μια χαρά. Προσευχήθηκα πολύ… Πιστεύω πάρα πολύ στην Παναγία, την αγαπώ, όπως και όλους τους αγίους. Έχω αγαπημένη σχέση πια με την Τήνο. Από το πρόβλημα της υγείας μου και μετά είχα τάξει ότι βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα πάω, είναι τόπος που επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά πλέον μέσα στο χρόνο. Κάτι με πήγε προς τα εκεί. Πάντα πίστευα στον Θεό. Ο Θεός μπορεί κάποια στιγμή να μας βοηθήσει. Γίνονται θαύματα.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισες εσύ ήταν τέτοιο που κινδύνεψε η ζωή σου;

Ναι, τέτοιο ήταν. Έφτασα να μπω στο χειρουργείο και δεν ήξερα αν θα βγω. Μετά αποφάσισα να μη στεναχωριέμαι. Με έκανε πολύ δυνατή και βλέπω τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.