Two and a half men: Ξεκινά απόψε ο νέος κύκλος επεισοδίων

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς στον ALPHA;

 Δεν είναι ένας… δεν είναι δύο… είναι δυόμισι! Κι έρχονται και αυτό το καλοκαίρι στην prime time του Alpha!

Απόψε,  στις 21:00, οι «Two and a Half Men» επιστρέφουν πιο …άνδρες από ποτέ! Η σειρά που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ τηλεθέασης και έχει αποσπάσει σημαντικά τηλεοπτικά βραβεία, έρχεται με νέα επεισόδια σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Ο 11ος κύκλος της σειράς-φαινόμενο που ολοκληρώθηκε τον Μάιο στην Αμερική με τεράστια επιτυχία, θα προβάλλεται Δευτέρα – Παρασκευή, στις 21:00. O Άλαν (Τζον Κράιρερ), o Γουόλντεν (Άστον Κούτσερ) και oι υπόλοιποι ήρωες ετοιμάζονται για ακόμα πιο πιπεράτες περιπέτειες. Στον δρόμο τους, αυτή τη φορά, θα βρεθούν νέα πρόσωπα αλλά και λαμπερές guest stars, όπως η Μίλα Κούνις, η Μίμι Ρότζερς και η Τζέιν Λίντς.

Τι θα δούμε σε αυτόν τον κύκλο;

Μπορεί ο Τζέικ να είναι πια στην Ιαπωνία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα πράγματα παραμένουν ήρεμα στην έπαυλη που στεγάζει τους δύο πιο… καυτούς εργένηδες στο Μαλιμπού. Όταν κάποια στιγμή, μάλιστα, χτυπήσει το κουδούνι και εμφανιστεί από το πουθενά η Τζέιν, ανιψιά του Άλαν – άγνωστη κόρη του Τσάρλι από το «αμαρτωλό» παρελθόν του – η ζωή όλων θα ξαναμπεί στους γνωστούς καλούς ρυθμούς. Και δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι αλλιώς, αφού η Τζέιν φαίνεται να έχει πάρει από τον μπαμπά της πολύ περισσότερα από όσο αρχικά μπορεί κανείς να φανταστεί…

Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2013 – 2014
Δημιουργοί: Τσακ Λορ, Λι Άρονσον
Ηθοποιοί: Άστον Κούτσερ, Τζον Κράιερ, Άμπερ Τάμπλιν, Χόλαντ Τέιλορ, Κονσάτα Φέρελ, Κόρτνεϊ Θορν-Σμιθ
Guest Stars: Μίλα Κούνις, Μίμι Ρότζερς, Τζέιν Λίντς

«Two and a Ηalf Μen», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στον Alpha.