Τσιμιτσέλης κατά Λιάγκα: «Είναι κάποια πράγματα που απλά δεν τα λες»

«Αν βγεις σε μια εκπομπή και πεις αυτό που σκέφτεσαι και αλήθεια να είναι, την άλλη μέρα πιθανώς θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο».

Ξεσπάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με συνέντευξή του στο περιοδικό My TV, κατά του Γιώργου Λιάγκα και των αρνητικών σχολίων που είχε κάνει για το Κάτω Παρτάλι.

Ο ηθοποιός αναφέρει: «Το να πει κάποιος δεν μου αρέσει το σίριαλ, το σέβομαι. Το να μου πει ότι είναι απαράδεκτο δεν μπορώ να το δεχτώ. Αυτό το «απαράδεκτο» που είπα για τον Λιάγκα πήγαινε. Δεν μπορείς να λες ένα σίριαλ απαράδεκτο, δε γίνεται. Είσαι δημόσιο και αγαπητό πρόσωπο από όλο τον κόσμο. Αν βγεις σε μια εκπομπή και πεις αυτό που σκέφτεσαι και αλήθεια να είναι, την άλλη μέρα πιθανώς θα σε κλείσουν σε τρελοκομείο. Είναι κάποια πράγματα που απλά δεν τα λες. Δε γίνεται να είσαι σε μια εξαιρετική δουλειά, όπως το «The Voice», που κάνει και τρελά νούμερα τηλεθέασης και να λες πως είναι απαράδεκτη η σειρά του αντίπαλου καναλιού. Και έχω την εντύπωση ότι και ο Γιώργος κατάλαβε ότι δεν ήταν τόσο σωστό ως διατύπωση. Εγώ το σέβομαι ότι δεν του αρέσει, αλλά δεν μπορώ να τα ισοπεδώνω όλα».

//www.youtube.com/embed/EqL0qfeYchk

Διαβάστε ακόμα:

Ουγγαρέζος: «Στον Λιάγκα δεν αρέσει το Κάτω Παρτάλι επειδή δεν πάνε καλεσμένοι»!