Τσαντίρι, σειρές και ταινίες… όλοι χωρούν στο τηλεοπτικό μενού

Τι θα δούμε σήμερα;

12:00 ASI – ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61: Η Ασί παίρνει την κόρη της, την Άσια και μαζί καταφεύγουν στη Συρία και ο Ντεμίρ θυμώνει απίστευτα! Η κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες μεγαλώνει, ενώ την ίδια στιγμή, η οικογένεια Κοζτζούογλου δεν γνωρίζει που βρίσκεται η Ασί. Ενώ ο Κερίμ ακολουθεί τη Ντεφνέ μαζί με τον Ζαφέρ, βρίσκει τα ίχνη της Ασί. Η Ασί σκοπεύει να φύγει ακόμα πιο μακριά. Η Άσια όμως, θέλει το συντομότερο να γυρίσει στο σπίτι της και να περιμένει τον πατέρα της. Ο Ντεμίρ με ένα μικρό παιχνίδι καταφέρνει να βρεθεί κοντά στην Άσια. Στη σκέψη και μόνο πως μπορεί να χάσει την κόρη του, είναι αποφασισμένος να ζήσει με την Ασί.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156: Ενώ ο Χαρούν και η Εντά είναι έτοιμοι να φύγουν από την Πόλη, αναβάλλουν την αναχώρησή τους επειδή ο Κερέμ πέφτει θύμα σκευωρίας στις φυλακές. Μια σκευωρία, όμως, στήνεται και εις βάρος του ζευγαριού…

21:00 ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

Επεισόδια 35-36: Ο Ιμπραήμ οργανώνει ένα γιορτινό δείπνο στο καινούργιο παλάτι για τα μέλη του βασιλείου, θέλει να τους παρουσιάσει το νέο μέρος όπου θα διαμένουν. Το δείπνο πραγματοποιείται στην τραπεζαρία, της οποίας το ευρωπαϊκό στιλ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους καλεσμένους. Επίσης θέλει να γνωρίσει σε όλους τον Λεό τον ζωγράφο, τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που δημιούργησε όλα τα αριστουργήματα στους τοίχους του παλατιού. Όταν ο Λεό παρουσιάζεται στα μέλη της οικογένειας, η Χουρρέμ έκπληκτη διαπιστώνει πως είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της από τη Ρωσία. Είναι απεγνωσμένη και φοβάται πως αυτή η γνωριμία θα της προκαλέσει προβλήματα. Τώρα πια είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και δεν θέλει κανέναν εμπόδιο στην πορεία της προς την κορυφή της ιεραρχίας. Ο Σουλεϊμάν ζητά από τον Λεό να ζωγραφίσει έναν πίνακα που να απεικονίζει εκείνον και την Χουρρέμ μαζί. Η Χουρρέμ και ο Λεό είναι μπερδεμένοι και κανένας από τους δύο δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει. Η Σαντικά στέλνει μηνύματα στον Βασιλιά Λάιο, χρησιμοποιώντας τους αυλικούς, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι μέρος του σατανικού της σχεδίου. Η Μαχιντεβράν δυσφορεί στην ιδέα του κοινού πίνακα του Σουλεϊμάν και της Χουρρέμ να παρουσιάζονται ως οικογένεια. Η Γκιουλσά προτείνει στη Μαχιντεβράν να μεταφερθεί στο παλιό παλάτι της Χατιτζέ, έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στον Σουλτάνο Σουλεϊμάν.

21:00 ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ – ALPHA

Η πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα θα παραδοθούν άνευ όρων για άλλη μια χρονιά στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου. Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ με τη διεισδυτική ματιά, το αυθεντικό και καυστικό χιούμορ του Λάκη, αλλά και τα βίντεο και τα ανατρεπτικά σκετς, θα συνεχίσει και φέτος να ψυχαγωγεί, να συγκινεί αλλά και να προβληματίζει, καθώς εδώ θα ακούσετε αυτά που οι άλλοι δεν τολμούν να πουν και θα δείτε αυτά που οι άλλοι δεν δείχνουν.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95: Η ανίερη συμμαχία του Ντιλαβέρ και της Εσμά επισφραγίζεται. Η Εσμά ενημερώνει τον Εμρέ ότι είναι πλέον συνέταιρός τους και ζητά να συγκληθεί άμεσα διοικητικό συμβούλιο. 'Οταν πληροφορείται τα νέα η Σιλά, βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. 'Η θα πρέπει να προδώσει την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, αποποιούμενη των ευθυνών της στην εταιρία ή θα πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να παρευρεθεί στη σύσκεψη, βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Μποράν. Η επόμενη μέρα φτάνει και οι μέτοχοι συγκεντρώνονται. Η Εσμά επιφυλάσσει σ' όλους μια μεγάλη έκπληξη…

22:00 Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ – STAR

Προκειμένου να διατηρήσει την παντοδυναμία του, αρκετά χρόνια πριν, ένας πανίσχυρος άνδρας της Ιρλανδικής Μαφίας, είχε τοποθετήσει μέσα στους κόλπους της Αστυνομικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης μια ομάδα από τους πιο εξέχοντες και χαρισματικούς νεαρούς άνδρες του. Σκοπός του ήταν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία της αστυνομίας και να αποτελέσουν στο μέλλον, τους πιο πιστούς πληροφοριοδότες του.

Παράλληλα, στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος, οι αστυνομικές αρχές της Βοστόνης αποφασίζουν να τοποθετήσουν έναν μυστικό τους πράκτορα στην οργάνωση του αρχιμαφιόζου της περιοχής, του διαβόητου Φρανκ Κοστέλο. Πρόκειται για τον Μπίλι Κόστιγκαν, έναν φιλόδοξο αλλά και παράτολμο νεαρό αστυνομικό, που τελικά καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φρανκ και να διεισδύσει στην οργάνωσή του.

Όμως οι αστυνομικές αρχές αντιμετωπίζουν ένα ακόμη καίριο πρόβλημα. Οι συνεχείς διαρροές πληροφοριών τους αναγκάζουν να αναλογιστούν την πιθανότητα ύπαρξης «καρφιού» μέσα στους κόλπους τους. Η σύσταση της Ειδικής Ομάδας Ερευνών, που αναλαμβάνει την ανακάλυψη του χαφιέ, περιλαμβάνει και το νεαρό Κόλιν Σάλιβαν. Όμως αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως ο Κόλιν αποτελεί στην πραγματικότητα το «δεξί χέρι» του Κοστέλο, είναι ένας από τους προστατευόμενούς του, που έγιναν αστυνομικοί στην υπηρεσία του οργανωμένου εγκλήματος!

Ο Φρανκ δεν θ’ αργήσει να συνειδητοποιήσει κι αυτός με τη σειρά του πως στην οργάνωσή του έχει διεισδύσει ένα «καρφί». Απλά δεν γνωρίζει ποιος είναι. Η αναζήτησή του θα διασταυρώσει τα μονοπάτια του Μπίλι και του Κόλιν.

Καθώς ο κλοιός σφίγγει γύρω τους, οι δύο πληροφοριοδότες κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν τις διπλές ταυτότητές τους, να αποκαλύψουν ο ένας την ύπαρξη του άλλου και προπαντός να παραμείνουν αλώβητοι από τις… σφαίρες.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα!