Τραγωδία-Νεκρός από ηλεκτροπληξία τεχνικός του ΑΝΤ1

Διαβάστε: Τον "χτύπησε" το ρεύμα την ώρα που προετοίμαζε το link για ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο του καναλιού! Βίντεο: Οι Αρβύλα μιλούν για το τραγικό γεγονός

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στα Μελίσσια, την ώρα που υψωνόταν ο ιστός (κεραία) από το βαν του ΑΝΤ1, ώστε να πραγματοποιηθεί η ζεύξη για ρεπορτάζ σχετικά με μία ενέργεια διαμαρτυρίας περίπου 50 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου, χθες το απόγευμα, έξω από το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η κεραία ακούμπησε γυμνό καλώδιο της ΔΕΗ, υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να «κεραυνοβοληθεί» ο εργαζόμενος του καναλιού.

Στο σημείο έσπευσαν η πυροσβεστική και ένα ασθενοφόρο, αλλά δεν μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό, καθώς από μέσα έβγαιναν καπνοί και υπήρχε κίνδυνος να πάθουν και οι ίδιοι ηλεκτροπληξία. Το συνεργείο της ΔΕΗ έφτασε μετά από μισή ώρα και διέκοψε την ηλεκτροδότηση.

Ο άτυχος τεχνικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Στο νοσοκομείο μετέβη μετά τις 22:00 το βράδυ η μητέρα του, όπου με την είδηση για το χαμό του παιδιού της ακολούθησαν σπαρακτικές εικόνες.

Δείτε τι είπαν οι Ράδιο Αρβύλα για την τραγική είδηση: