Traction: Στην έδρα της Audi ταξιδεύει ο Κώστας Στεφανής

Την Κυριακή στις 14:20 στον ΣΚΑΙ.

Στην έδρα της Audi στη Γερμανία ταξιδεύει ο Κώστας Στεφανής, με το «Traction» την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο κεντρικό θέμα της εκπομπής, ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει στην έδρα της Audi στο Ingolstadt της Γερμανίας, για να γνωρίσει από κοντά την αλυσίδα παραγωγής και το Μουσείο της εταιρείας. Εκτός από την εκ του σύνεγγυς γνωριμία με την ιστορία, ο Κώστας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις νέες τεχνολογίες εντός και εκτός δρόμου της Audi. Με αυτό το σκοπό οδήγησε το Audi Q7 με το σύστημα τετρακίνησης Quattro στο Off road Park, και το εντυπωσιακό Audi R8 V10 Plus, παίρνοντας μια γεύση από την γερμανική τεχνολογία αιχμής, στην πίστα του Neuberg!

Στα θέματα της εκπομπής:

Peugeot 308 GTI
Έχοντας τη σφραγίδα της Peugeot Sport με τη μακρά ιστορία στους αγώνες, η δυνατή έκδοση του Peugeot 308 με τον κωδικό «GTi» και κινητήρα 1.6 λίτρων με τούρμπο που αποδίδει 270 ίππους, προσφέρει συναρπαστικές επιδόσεις και πολλή διασκέδαση. Κάτι που γνώρισαν από πρώτο χέρι οι Κώστας και Μάνος, οδηγώντας το αυτοκίνητο στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας καρτ «Speed Force», στο Κορωπί!

Renault Kadjar
Η Renault επανέρχεται με το Kadjar στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, παρουσιάζοντας ένα Compact SUV εφοδιασμένο με το DNA της Formula1, αφού ενσωματώνει το απόσταγμα της τεχνολογικής προόδου του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της γαλλικής εταιρείας, που επέστρεψε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Harley Softail Slim
H Harley δεν ξεχνά τις ρίζες της και η Softail Slim, έρχεται για να θυμίσει ακριβώς αυτό. Πρόκειται για μια Harley βαριά, με ελάχιστες προσαρμογές που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους αμετανόητους Harleάδες και όχι μόνο….