«Τούνελ» μέσω ίντερνετ ή άλλη τηλεοπτική «στέγη»;

Διαβάστε ποιά είναι τα σχέδιά της

Το διαδίκτυο θα είναι φίλοι μου το σημείο του ραντεβού μας, μέχρι να ανάψει ένα λαμπερό φως στο τηλεοπτικό σκοτάδι που μας πνίγει! Θέλω να είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όλοι εσείς οι φίλοι της εκπομπής, για να βγούμε ζωντανά μέσα από το site μας. Εάν οι εξελίξεις σε σοβαρές υποθέσεις που ερευνούμε το απαιτήσουν, το «Τούνελ» θα γίνει αυτομάτως διαδικτυακό.

Μπορεί να μην έχουμε την άνεση του τηλεοπτικού πλατώ. Θα έχουμε όμως τη ζεστή επαφή που μας κρατά 16 χρόνια τώρα ενωμένους, σε μια μεγάλη, δυνατή παρέα. Το «Τούνελ» μας λείπει. Το εισπράττω όπου και άν βρεθώ και το βλέπω στα σχόλια σας στο site και στο facebook. Ειλικρινά συγκινούμαι από το ενδιαφέρον και την αγάπη που απλόχερα μας δίνετε.

Με ρωτάτε όλοι γιατί δε φεύγω απο το Alter και γιατί δεν πηγαίνω κάπου αλλού. Η τηλεοπτική μου πορεία φίλοι μου, δε μου επιτρέπει βεβιασμένες κινήσεις μόνο και μόνο για να βγω στον αέρα της TV! Θα περιμένω και εγώ όπως και άλλοι εξαίρετοι συνάδελφοι μου στο Alter, να δω τι θα γίνει με το περιβόητο άρθρο 99. Είναι γνωστό ότι το κανάλι περιμένει καιρό τώρα να ενταχθεί σε αυτό. Μακάρι να τα καταφέρει.

Θα είναι καλό για όλους μας και κυρίως για τους εκατοντάδες εργαζόμενους, που πνίγονται στα προβλήματα της επιβίωσης. Αν δε γίνει κάτι, με το νέο χρόνο όλα είναι ανοικτά.Ακόμη και η τηλεοπτική μετακόμιση.