Τώρα μπορείς να βλέπεις ταινίες, σειρές και αθλητικές διοργανώσεις από όπου κι αν είσαι!

Μάθε για την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

H Forthnet καινοτομεί ακόμη μία φορά δίνοντας, με το Nova GO, τη δυνατότητα στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports ή/και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema να απολαμβάνουν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, το αγαπημένο τους πρόγραμμα μέσω laptop, smartphone (iOS & Android) και tablet, όπου και αν βρίσκονται αρκεί να διαθέτουν μια broadband σύνδεση στο internet!

Οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία με τρία απλά και εύκολα βήματα. Στη συνέχεια μέσω ενός απλού κι εύχρηστου μενού πλοήγησης, ο κάθε συνδρομητής μπορεί να απολαμβάνει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports, με αγώνες σε ζωντανή μετάδοση και όποτε εκείνος θέλει ταινίες και σειρές από τα κανάλια Novacinema, ντοκιμαντέρ του History Channel, παιδικά προγράμματα από το Boomerang, talk shows και πολλά ακόμη, καθώς οι επιλογές διαρκώς αυξάνονται!

Ακόμη μια φορά, η Forthnet καινοτομεί προσφέροντας στους συνδρομητές των καναλιών Novasports και Novacinema τη μοναδική εμπειρία να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όπου κι αν βρίσκονται!