Τόνι Σφήνος:Ο Τόνις και ο Σφήνος είναι το ίδιο πράγμα, είτε εκτός, είτε πάνω στη σκηνή

Για να κάνεις καριέρα και σαξές αμπρόουντ, θα πρέπει να πιστέψεις του γιού, σε σένα

Τόνι, πόσο δύσκολο είναι για έναν Έλληνα να κάνει καριέρα στο εξωτερικό; Ποιο είναι το μυστικό;
«Κοίταξε να δεις» και «Άκου να σου πω» δεν έχουν νόημα, αλλά, τέλος πάντων. Για να κάνεις καριέρα και σαξές αμπρόουντ, θα πρέπει να πιστέψεις του γιού, σε σένα, ρέι, να δώσεις τόταλ πάουερ, σούπερ γκασολίνα σε ό,τι κι αν κάνεις. Τσέις γιορ ντριμ, που λένε και οι Αμερικανοί. Νο σοκ γιορσέλφ ουάν κουέστιον, όπως ο Cling Eastwood: «Είσαι μάγκας, ρέι; Γουέλ, ντου γιου, ρέι;».

Ποιος ήταν ο πιο ενοχλητικός από τους σταρ που γνώρισες και γιατί;
Με αρέσει που είσαι κουτσομπόλης και πικάντικος λεβέντης. Που λες, ο πιο παράξενος για μένα ήταν ο Άντης ο Γουόρχολ, ο οποίος συνέχεια, όταν με κοίταγε, με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά, σαν να ήταν σε εκκλησία και να ήμουν ο παππάς, με ένα τρούλι διαπεραστικό βλέμμα. Ήταν και ασπρομάλλης, ψαρής, και μ’ έσκιαζε. Έλεγα «τι να θέλει ο χτικιάρης και με θωρεί σαν εξωγήινο;» Μετά κατάλαβα ότι ήθελε να γίνω η μούσα του κι εγώ με μούσια δεν έμπλεκα (!).

Ποια ήταν η βραδιά που σε άλλαξε ως άνθρωπο;
Μου λέει ο μαγαζάτορας ένα βράδυ, ρέι, να πω δυο τραγούδια στο γκρικ ρέστοραντ, μια καθημερινή, κλείσιμο. Γιατί είπε ότι ωραίο παλικάρι είμαι και γλώσσα δεν βάζω μέσα μου στη λάντζα και ότι τους έχω πάρει τα αυτιά που όλο τραγουδούσα και χόρευα. Όταν κατέβηκα από το στέιτζ ήξερα ότι δεν θα ξαναπλύνω ντίσις.

Ποια είναι εκείνα τα γνωρίσματα που διαθέτεις και τρελαίνεις τα θηλυκά;
Φέρστλι και λάστλι, το θέμα είναι να είσαι μάγκας, ρέι, γιατί το τσικάκι τα αντερστέντ όλα. Τουτέστιν μετρημένος, κομψός στην εκκλησία, ωραίος σπικαδόρος στο καμάκι, με τα τσαλίμια σου στην πίστα, με τους τρόπους σου στα ρεστοράντ, να είσαι τσίφτης στις γκαλερί, με τα σπαγγάτα σου στο τουίστ, με το ζάρι το καλό στο μπαρμπούτι, με το κέρασμα στο παγωτάκι σου, με την κολόνια σου στην τσάρκα, με την τσακιστή στο ντρέσινγκ, με το σκαρπίνι να σάιν, με τη μόστρα σου και με το μουστάκι ευθυτενισμένο και παθιάρικο. Τσάκω τον έλεγχο να σου βάλω «10», αν το πεις μπάι χάρτ!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν οι γυναίκες σε θέλουν για τον Σφήνο και όχι για τον Τόνι;
Ο Τόνις και ο Σφήνος είναι το ίδιο πράγμα, είτε εκτός, είτε πάνω στη σκηνή, αλλά μ’ αρέσει που το θέτεις έτσι, ρέι, γιατί δεν τους είχα διαχωρίσει ποτές μου και ακούγεται πρόμισινγ με ντάμπολ πλέζορ! Αυτό θα λέω στα τσικάκια όπως στα μωρά…: «Κάνε αααα μία για τον Τόνι και αααατι για τον Σφήνο» (μπράβο τσικάκι, μ’ σκουπίσου…)

Πηγή:People .