To Traction οδηγεί στη Σλοβακία

Το Σάββατο στις 15:15, στον ΣΚΑΪ...

Ο Κώστας Στεφανής ταξιδεύει με το «Traction» μέχρι την πίστα Slovakia Ring στη γειτονική Σλοβακία και γιορτάζει έτσι όπως αρμόζει τα 50 χρόνια ενός θρύλου ονόματι Porsche 911 το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 15.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εκεί, υπήρχαν πάμπολλες γερμανίδες καλλονές κάθε γενιάς και έκδοσης, από την πρώτη 911 παραγωγής μέχρι Carrera, Targa και GT3! Ένα γεμάτο διήμερο με πολλή οδήγηση στην πίστα, αλλά και ενημέρωση γύρω από τον ιστορικό, πλέον, αερόψυκτο κινητήρα με τα μυστικά και την τεχνολογία του, μέχρι το νέο υγρόψυκτο διάδοχό του. Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ και ένας αγώνας με τίτλο “Mini Le Mans” στήθηκε προς τέρψιν συμμετεχόντων και θεατών. Η πρώτη θέση που κατέκτησε η ομάδα του Κώστα Στεφανή δεν ήρθε τυχαία και ήταν αποτέλεσμα εμπειρίας, γνώσης, ικανότητας και μυαλού!

Τα θέματα της εκπομπής έχουν ως εξής:

Shell-Lego-Ferrari
Τρεις εταιρίες-θρύλοι για την αυτοκίνηση ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν παιχνίδια για χάρη των οποίων κάθε ταγμένος οπαδός των μηχανοκίνητων θα επέστρεφε ευχαρίστως στην παιδική του ηλικία. Μερικά από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα από την ένδοξη ιστορία της Ferrari μεταμορφώνονται σε παιχνίδια από τη Lego και διανέμονται μέσω της Shell. Έτσι, γιατί το πιο ισχυρό καύσιμο είναι η φαντασία.

Seat Mii
Η Ινώ είπε να πάει μια βόλτα….Τί το 'θελε; Όλο μη και μη ήταν. Της έσπασε τα νεύρα. Πάει να ανοίξει το ραδιόφωνο, μη της λέει αυτός! Πες μου βρε Νίκο για το αυτοκίνητο, μηηηηη της λέει πάλι. Εεεεεε αμάν πια.. μη και μη και μη. Και τι θες να σου πω; Αφού είμαστε στο Seat Mii!

Mercedes S-Guard
Εξωτερικά δεν διαφέρει καθόλου σε σχέση με μια απλή S-Class. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο που «κουβαλάει» την μακροχρόνια εμπειρία των Γερμανών σε αυτό τον τομέα

Τα ζωντανά γλυπτά του Theo Jansen
Ένας αντισυμβατικός άνθρωπος επιστρέφει στα αρχέγονα υλικά της φύσης και στο βασικό στοιχείο του αέρα για να δημιουργήσει μια τεράστια κατασκευή από μπαμπού. Το χαρακτηριστικό της; Ότι κινείται μόνη της με μια αρμονία που μόνο ένας ζωντανός οργανισμός θα μπορούσε να διαθέτει. Μαγεία.

Ducati Hyperstrada
Τουρισμός με Supermoto; Βαλίτσες και παντιλίκια μαζί; Γίνεται; Αν γίνεται λέει, γίνεται και παραγίνεται αν πρόκειται για τη νέα Ducati Hyperstrada, εξοπλισμένη κατάλληλα (και) για μακρινές διαδρομές με αρωγούς στην περιπέτεια την ψηλή ζελατίνα, τη μεγαλύτερη σέλλα, την προστατευτική ποδιά κινητήρα, τις χειρολαβές συνεπιβάτη και τις πλαϊνές βαλίτσες.