Το TLIFE στην συναυλία “για το Γιάννη” στο Βοτανικό! Το ευχαριστώ του 22χρονου

Κατάμεστος ήταν ο Βοτανικός το βράδυ της Τρίτης από ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να συμπαρασταθούν στον 22χρονο Γιάννη που, πριν από λίγες, έχασε τα πόδια του σε ένα τραγικό ατύχημα.

 Το εισιτήριο κόστιζε 8 ευρώ και πολλοί ήταν αυτοί που παρόλο που τα βγάζουν δύσκολα πέρα έδωσαν το ποσό αυτό έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποβληθεί ο Γιάννης σε μία επέμβαση που θα του δώσει ξανά ελπίδα.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του 22χρονου, στο νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και στους γιατρούς για να φτιάξουν τεχνητά μέλη, για να περπατά και να ζήσει όπως ονειρεύεται.

Με τον δικό τους τρόπο συνέβαλαν και οι καλλιτέχνες που πήραν μέρος σε αυτή την φιλανθρωπική βραδιά! Ο Γιάννης δεν μπορούσε να είναι εκεί αλλά έστειλε το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα:

«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, όλους τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, που αμέσως μετά το ατύχημά μου πριν προλάβω εγώ να δω τη δύναμή μου με στηρίξανε και μου δείξανε την αγάπη τους με αυτή τη συναυλία. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν να μεταφέρουν στον κόσμο με την μουσική τους τα συναισθήματά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πολύ και τέλος μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που στη δύσκολη εποχή που ζούμε χωρίς να με γνωρίζετε βρίσκεστε εδώ για μένα. Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί να έβλεπα τα πρόσωπά σας ένα ένα και να σας χάριζα ένα τεράστιο χαμόγελο. Γιάννης.»

Δείτε φωτογραφίες στο TLIFE