Το τηλεοπτικό comeback της Νικολέτας Καρρά! Τι ετοιμάζει;

Η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και μάλιστα με άκρως... εντατικό τρόπο!

Ολοι την ξέρουμε και όλοι την έχουμε αγαπήσει, μιας και η τηλεοπτική της παρουσία τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση όχι μόνο δεν έχει περάσει απαρατήρητη, αλλά έχει καταφέρει να προκαλέσει και ιδιαίτερη αίσθηση. Οι ρόλοι της έχουν αγκαλιαστεί ζεστά από τον κόσμο, για να μην αναφερθώ για την παρουσία της στο θρυλικό πια «50-50», όπου εκεί πραγματικά οι πάντες την λάτρεψαν. Και πως να μην την λάτρευαν μιας και ο τηλεοπτικός συνδυασμός της με τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστικός!

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα όπως ίσως έχεις καταλάβει ,ήδη, για την Νικολέτα Καρρά, η οποία ετοιμάζεται για μεγάλο τηλεοπτικό comeback! Η ηθοποιός δέχτηκε πρόταση – πρόσκληση από τον γνωστό σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο (με τον οποίο άλλωστε είχε συνεργαστεί για πρώτη φορά στο «50-50») και έτσι θα την δούμε να κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους στην ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1, «Οι Απόφοιτοι».

Οσο γιατί σας μίλησα για τηλεοπτική επιστροφή με άκρως… εντατικό τρόπο; Μα γιατί οι «Απόφοιτοι» είναι η νέα, καθημερινή σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου, οπότε η Νικολέτα αποφάσισε να επιστρέψει τηλεοπτικά και να επιστρέψει βουτώντας στα βαθιά νερά του καθημερινού, το οποίο γνωρίζει καλά!

Νάνσυ Νικολαΐδου