Το συμβόλαιο των «Αρβύλα»

Διαβάστε λεπτομέρειες...

 Με υψηλά τις τηλεθεάσεις αποχώρησαν και αυτή τη σεζόν οι «Ράδιο Αρβύλα». Η εκπομπή έφερε στον ΑΝΤ1 και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα στο δυναμικό κοινό σημείωσε 37,7% μέσο όρο.

Λογικό λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου να είναι πολύ ευχαριστημένοι που έχουν στο πρόγραμμά τους την εκπομπή, ενώ ιδιαίτερα φέτος, που μεταδιδόταν μόνο μία φορά τη βδομάδα, ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του κατάφερναν να την προετοιμάζουν όπως έπρεπε και ήθελαν.

Τι γίνεται όμως, για την επόμενη σεζόν; Θα συνεχίσει η θεσσαλονικιώτικη παρέα την εκπομπή ή, όπως αναφέρουν ορισμένα δημοσιεύματα, υπάρχει… ρήξη στις σχέσεις του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή θα συνεχίσει κανονικά και μάλιστα αυτό είναι προ-αποφασισμένο εδώ και δύο χρόνια, καθώς υπάρχει συμβόλαιο τρίχρονης συνεργασίας που λήγει την επόμενη σεζόν . Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι και οι δύο πλευρές, τόσο ο δημιουργός της εκπομπής Αντώνης Κανάκης όσο και ο ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και ακόμα και αν δεν υπήρχε το συμβόλαιο πάλι θα συνεχιζόταν η συνεργασία τους.

Άλλωστε πολλές φορές έχουμε δει να «σπάνε» συμβόλαια, όταν κάποια από τις πλευρές δεν είναι ευχαριστημένη. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, τα… σενάρια που γράφονται για «διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών» δεν έχουν καμία αλήθεια και έτσι είναι σίγουρο ότι και την επόμενη σεζόν οι «Ράδιο Αρβύλα» θα βγουν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 φέρνοντας στο κανάλι υψηλές τηλεθεάσεις και… πονοκέφαλο στα «θύματα» της σάτιράς τους.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ράδιο Αρβύλα: To No1 βίντεο της σεζόν από το TOP επικαιρότητας!

Έπεσε η αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα – Όλα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης