Το συγκινητικό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη! Απόψε η πρεμιέρα!

"Δεν συμφωνώ με το ότι...Η περιπέτεια του ALTER μας βγήκε σε καλό τελικά..."

Με αφορμή τη σημερινή της πρεμιέρα, ο Αντώνης Σρόιτερ καλωσόρισε την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha.Η παρουσιάστρια μας έδειξε ένα μικρό κομμάτι από το νέο της στούντιο και  μίλησε για την επιστροφή της στο κανάλι μετά από 11 χρόνια.

«Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά που βρίσκομαι στην ιδιαίτερη οικογένεια του ALPHA. Στο κανάλι αυτό που γύρισα μετά από 11 χρονιά, γιατί μας εμπιστεύτηκε, μας αγκάλιασε και θέλω να το πω γιατί είναι η αλήθεια…Ο ALPHA φέτος κάνει την διαφορά στην ενημέρωση και παντού, στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και εγώ το ζω αυτό!»

Στην πρεμιέρα, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια ιδιαίτερη υπόθεση, ένα θρίλερ για γερά νεύρα…

Η Αγγελική Νικολούλη ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε μέσα από το site της!

«Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού που μπορώ να εκφράσω σε σας τους τηλεθεατές και λάτρεις του διαδικτύου. Σε όλους εσάς που κρατάτε αναμμένο όλα αυτά τα χρόνια,το φως της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Το «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ».
Αυτό που έζησα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο της ταλαιπωρίας και των έντονων προβλημάτων, που μας απομάκρυναν από την τηλεοπτική παρέα μας, δεν περιγράφεται με λόγια. Μας δείχνατε την υποστήριξη και τη συντροφικότητα με κάθε τρόπο. Μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε. Το site μας και το facebook, ήταν η γέφυρα της επικοινωνίας. Το κλειδί για να ανοίξουμε τις πόρτες της αναζήτησης συνανθρώπων μας που εξαφάνιζαν τα δεκάδες προβλήματα που οι ισχυροί-ανίσχυροι αυτού του τόπου, δημιούργησαν.

΄Οπου και αν βρέθηκα για την παρουσίαση του βιβλίου μου, οι εκδηλώσεις αγάπης μου προκαλούσαν συγκίνηση.
Ακούω φίλους και συναδέλφους να λένε ότι η περιπέτεια του Alter μας βγήκε τελικά σε καλό. Δε σκέφτομαι το ίδιο. Αυτή η πρόσκρουση και ανατροπή, άφησε πίσω της εκατοντάδες θύματα. Οικογένειες που υποφέρουν. Εμείς έχουμε την τύχη και την υποστήριξη της οικογένειας του Alpha που μας εμπιστεύτηκε και συνεχίζουμε. 'Αλλοι διακεκριμένοι συνάδελφοι και είναι πολλοί, δεν έχουν δουλειά και ζουν με το βοήθημα της Ένωσης μας.

Για τον κόσμο που έχει ανάγκη τη βοήθεια περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και για όλους εσάς τους λάτρεις τους «Τούνελ»΄, ανάβουμε το φως στα σκοτάδια της κοινωνίας, αποφασιστικά και δυνατά!

Σας ευχαριστώ
Αγγελική

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα εμφανιστεί η Αγγελική Νικολούλη; Με τι θα ασχοληθεί στην πρεμιέρα;

Το κινηματογραφικό τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ»! Η ανανεωμένη Αγγελική Νικολούλη

Η Νικολούλη ξεκινά να ρίχνει «Φως στο τούνελ» της

H Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ποιά είναι η πρώτη υπόθεση που θα ασχοληθεί στον ALPHA!