Το σήριαλ για την κόντρα Μελέτη – Λαμπίρη

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο από την εκπομπή TV WEEKEND που συζητήθηκε το θέμα

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, οι φήμες για την κόντρα τους ξεκίνησαν από πέρσι, όταν στο Star, σκέφτηκαν να βάλουν την Ελεονώρα στη μεσημεριανή ζώνη και τη Χριστίνα Λαμπίρη στην πρωινή.

Τότε, επειδή το συμβόλαιο της δεύτερης έγραφε μέσα ότι αφορά μεσημεριανή εκπομπή, τελικά η Χριστίνα Λαμπίρη έμεινε στη ζώνη, από την οποία την παρακολουθούμε τόσα χρόνια.

Φέτος όμως, το ίδιο σενάριο έρχεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς οι άνθρωποι του Star κάνουν πάλι την ίδια σκέψη: Να φέρουν το πρωί την Λαμπίρη και να μετακινήσουν στη μεσημεριανή ζώνη την Μελέτη.

Ο λόγος είναι η διαφημιστική πίτα. Το μεσημέρι οι διαφημίσεις πληρώνονται πολύ καλύτερα απ' ότι στις πρωινές εκπομπές. Έτσι, η Ελεονώρα που έχει μεγάλη τηλεθέαση το πρωί -τουλάχιστον στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρει το κανάλι-  πάει χαμένη διαφημιστικά.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ανανέωση παρουσιαστή συνήθως φέρνει τηλεθεατές, οι άνθρωποι του Star επαναφέρουν το περσινό σενάριο αλλά και… την κόντρα των δύο κυριών όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα…

Από την άλλη, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το πιθανότερο είναι να μη θέλει να φύγει η Μελέτη πια, από μια ζώνη που είναι ήδη στρωμένη και επιτυχημένη. Όσο για τη Χριστίνα Λαμπίρη; Τελευταία δηλώνει ότι επιθυμεί να δοκιμάσει νέα πράγματα στη δουλειά της.

Κάπως έτσι και μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Espresso», οι συζητήσεις έχουν φουντώσει για το τι μέλλει γενέσθαι…

Δείτε τι ειπώθηκε για το θέμα, στη μεσημεριανή εκπομπή του Alter «TV WEEKEND»: