Το «Pearl Harbor» στον Alpha

Την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00.

Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη… μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Κυριακή του Πάσχα 1η Μαΐου, στις 21:00 ο Alpha προβάλλει το πολεμικό δράμα «Pearl Harbor». Ο Μάικλ Μπέι σκηνοθέτησε την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου με πρωταγωνιστές δύο παιδικούς φίλους που στη δίνη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μοιράζονται τα ίδια όνειρα, αλλά και μία μεγάλη αγάπη. Μία εξαιρετικά εντυπωσιακή ταινία, αλλά και μία τεράστια εισπρακτική επιτυχία, υποψήφια μεταξύ άλλων για Όσκαρ Ειδικών Εφέ.

1941. Στο λιμάνι Περλ Χάρμπορ της Χαβάης βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες ναυτικές βάσεις του αμερικανικού στόλου. Εκεί υπηρετούν δύο φίλοι, ο Ντάνι και o Ρέιφ, που η φιλία τους κρατά από την παιδική τους ηλικία. Όταν, όμως, διαπιστώσουν ότι και οι δύο είναι ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, η δυνατή σχέση τους θα δοκιμαστεί. Παράλληλα, ο στόλος δέχεται την ιστορική αιφνιδιαστική επίθεση από την ιαπωνική αεροπορία. Τα συναισθήματα και η σχέση τους θα ενταθούν ακόμα περισσότερο μέσα στη βουή των συναγερμών και τους μαύρους καπνούς των εκρήξεων, ενώ οι εξελίξεις θα είναι τόσο απρόβλεπτες, που οι ψυχικές πληγές θα είναι βαρύτερες από τις σωματικές, ακόμα και εκτός της εμπόλεμης ζώνης…