Το Μπρούσκο πέρασε σε τηλεθέαση πάνω από τα Κλεμμένα όνειρα!

Άνοιξε η ψαλίδα μεταξύ των δελτίων σε Mega και ΑΝΤ1...

Για πρώτη φορά, το απόγευμα της Τετάρτης η δημοφιλής σειρά του Mega «Κλεμμένα όνειρα» βρέθηκε πίσω από τον αντίπαλό της, το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Το σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 20% και σημείωσε 19,3% στο γενικό σύνολο και 18% στο δυναμικό κοινό. Η επιτυχία των πρώτων δύο επεισοδίων, όπου ουσιαστικά είδαμε την ολοκλήρωση της ιστορίας και το νέο ξεκίνημα με τα νέα πρόσωπα, δεν φαίνεται να συνεχίστηκε χθες. Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε κάποια σίγουρα συμπεράσματα, η πτώση στην τηλεθέαση της σειράς που κάποτε σημείωνε 40άρια είναι πολύ μεγάλη.

Στον αντίποδα, το «Μπρούσκο» που δέχτηκε ισχυρούς κλυδωνισμούς από την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν των «Κλεμμένων ονείρων». Χθες, ξαναβρήκε το κοινό του και τερμάτισε πρώτο με 25,6% στο σύνολο και 23,8% στο δυναμικό κοινό. 

Όσον αφορά στα δελτία ειδήσεων που ακολούθησαν, το Mega που δεν είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί το υψηλό lead in που πήρε τη Δευτέρα και την Τρίτη, έπεσε ακόμα πιο χαμηλά συγκεντρώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 16,6% στο σύνολο και 11,2% στο δυναμικό. Απέναντι, ο ΑΝΤ1 περνούσε μπροστά με 19,6% και 16,8% αντίστοιχα.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης