Το μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή για το τέλος του «Mega με μία»

«Το MEGA με ΜΙΑ θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση».

«Ραντεβού στο Mega, τη Δευτέρα έχω να μιλήσω για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μας δείξατε ότι θέλετε να είμαστε εδώ. Θέλουμε να είμαστε εδώ, όλα είναι θέμα χρόνου», είχε αναφέρει ο Μάρκος Σεφερλής στο φινάλε του «Mega με μία» στις 26 Ιουνίου. Βέβαια, για το καθοριστικό ραντεβού πέρασε ένας μήνας…
 
Έπεσε η αυλαία για το «Mega με μία» - Λύγισαν on air Ουγγαρέζος και Τσαβαλιά!

Το ραντεβού τελικά έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Ιουλίου και από τη συνάντηση του Μάρκου Σεφερλή με τον Λοΐζο Ξενόπουλο προέκυψε το επίσημο τέλος του «Mega με μία».

Οριστικά εκτός πρωινού ο Μάρκος Σεφερλής!

Οι σχέσεις του Μάρκου με το Mega παραμένουν πολύ καλές και αν δούμε τον ηθοποιό σε κάτι εντελώς διαφορετικό την ερχόμενη σεζόν, δεν θα αποτελεί έκπληξη.

Αργά το βράδυ, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να κλείσει αυτή την επαγγελματική του σελίδα μέσω instagram. Ανεβάζοντας τη φωτογραφία όλων των συντελεστών του «Mega με μία» από την τελευταία εκπομπή, ο ηθοποιός έγραψε: «Το MEGA με ΜΙΑ θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ'αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο»!

 

Το MEGA με ΜΙΑ θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση.Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ'αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις