Το Mega προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου

Τι σχεδιάζει το κανάλι για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν...

Η περσινή χρονιά για το Mega ήταν δύσκολη,τόσο για την ενημερωτική όσο και για την ψυχαγωγική ζώνη. Μετά μετά την απότομη αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και την άμεση αντικατάσταση από τον Λοιζο Ξενόπουλο, το κανάλι προσπάθησε να βρει τους ρυθμούς του, ουσιαστικά αφού είχε ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν,.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κανάλι να μείνει πίσω από άποψη επικοινωνίας, αφού οι δημοσιογράφοι δεν είχαμε πάντα τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για το τι συμβαίνει με τα προγράμματα και θέματα που αφορούσαν στις κινήσεις του καναλιού.

Να το πω απλά το κανάλι δεν είχε ευελιξία, στο πως θα προβάλλει το προϊόν του στους δημοσιογράφους και κατ επέκταση στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό είναι κάτι που οι υπεύθυνοι του σταθμού κατάλαβαν και όπως φαίνεται , αποφάσισαν ότι πρέπει να μπουν στον ανταγωνισμό, στο παιχνίδι της επικοινωνίας και να επενδύσουν σε αυτήν.

Χρειάστηκε μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν για να συνέλθει το κανάλι από την αποχώρηση Μπούτου και να αποφασίσει να “ανοιχτεί” και να εντάξει στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, σειρές μυθοπλασίας , σόου και ψυχαγωγικές εκπομπές , με σκοπό να κερδίσει το χαμένο έδαφος της περσινής χρονιάς.

Η αρχή έγινε ήδη, χθες με κάλεσμα του Διευθυντή Προγράμματος Λοιζού Ξενόπουλου για τους δημοσιογράφους, όπου σε πολύ φιλικό κλίμα μίλησε για τα σχέδια του καναλιού και τα project που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν, δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και έδωσε κάποιες πρώτες βασικές πληροφορίες για το πως θα κινηθεί ο σταθμός στον τομέα της ψυχαγωγίας.
 
Παυλίνα Ντάσιου