Το καλοκαιρινό τηλεοπτικό μενου της Πέμπτης!

ΔΕΙΤΕ το πρώτα στο zappIT πριν το δείτε στην τηλεόραση!

ASI – ANT1
Η δημοσίευση της έκθεσης αθωώνει τον Ντεμίρ. Τότε η Νεριμάν, δίνει την άδειά της για να παντρευτεί την Ασί. Ο Τζεμάλ πριν πεθάνει, είχε εκφράσει την επιθυμία στον γάμο της Ασί να γίνει ένα μεγάλο γλέντι με νταούλια και ζουρνάδες. Η Νεριμάν θέλοντας να πραγματοποιήσει την επιθυμία του πατέρα της, προσπαθεί να πείσει την Ασί και τον Ντεμίρ. νΟ Αλί για να μπορέσει να εμποδίσει αυτόν το γάμο θα πρέπει να δράσει άμεσα, έτσι καταφέρνει να φανερώσει το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο του εγκλήματος, το όπλο.

SILA – MEGA
Η Σιλά δεν ξέρει τι να απαντήσει στην πρόταση του Μποράν να πάει στο Μάρντιν. Τη φοβίζει η ιδέα των προβλημάτων που θα προέκυπταν εκεί αν συναντιόταν ο Μποράν με τις φυλές. Ο Μποράν ξεκινάει για το Μάρντιν μόνος του ενώ η Σιλά προσπαθεί να πείσει τον Εμρέ να πάει σε έναν καινούριο γιατρό που έχει βρει. Και το πετυχαίνει. Από την άλλη πλευρά, ο Μποράν δεν περιμένει καθόλου ευχάριστα νέα στο Μάρντιν, αλλά είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα.

ΠΡΙΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕΣ – STAR
ΥΠΟΘΕΣΗ: Νέα Υόρκη. Δύο αδέρφια, ο Άντι και ο Χανκ, χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα. Σχεδιάζουν λοιπόν την τέλεια ληστεία, χωρίς όπλα και βία και με στόχο το…. κοσμηματοπωλείο των γονιών τους! Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμεναν. Τώρα πια η μητέρα τους είναι νεκρή καθώς πληγώθηκε θανάσιμα από τις σφαίρες του επίδοξου ληστή. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο όταν ο πατέρας τους αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ανακαλύψει τους δράστες.

TWO AND A HALF MAN – ALPHA
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι ζωές δύο αδερφών, του αμετανόητου εργένη Charlie (Charlie Sheen) και του Alan Harper (Jon Cryer), οι οποίες ανατρέπονται όταν ο δεύτερος μετακομίζει στο σπίτι του πρώτου στην παραλία του Μαλιμπού, μαζί με τον γιο του Jake (Angus T. Jones). Η συγκατοίκηση των δυόμισι ανδρών γίνεται αφορμή για μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων στις οποίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι γυναίκες που τους περιβάλλουν. Η σειρά έχει λάβει 30 υποψηφιότητες και 5 Βραβεία Emmy. Ακόμη, έχει προταθεί για δύο Χρυσές Σφαίρες και έχει αναδειχθεί ως η Πιο Αγαπημένη Κωμική Σειρά στα 35α People’s Choice Awards.