Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έρχεται στο παγοδρόμιο «Fantasy on Ice» στις Αχαρνές!

Στον Οργανισμό θα διατεθεί 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο του παγοδρομίου, όλης της ημέρας.

Παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού»  θα έρθουν να διασκεδάσουν κάνοντας πατινάζ και παίζοντας με τα υπόλοιπα διαδραστικά παιχνίδια.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το παγοδρόμιο «Fantasy on Ice» σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα Αχαρναϊκός Α.Ο., υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών.

Μαζί μας θα είναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Ντούρος, καθώς και γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο για να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην εκδήλωση.
Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας και να βοηθήσει όπως μπορεί την προσπάθεια που κάνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η προσπάθεια αυτή για τον Οργανισμό έχει ξεκινήσει μήνες πριν στο παγοδρόμιο των Μεγάρων, συνέχισε στο παγοδρόμιο Γλυφάδας και δεν θα σταματήσει στο παγοδρόμιο στις Αχαρνές..

Το παρακάτω video είναι από την εκδήλωση του παγοδρομίου Γλυφάδας, με τα παιδιά του Οργανισμού καθώς και δηλώσεις από τους δημοσιογράφους Ντέσσυ Κουβελογιάννη και Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς και τους τραγουδιστές Μαρία Ιακώβου και Γιώργο Ντούρο, που παρευρέθηκαν για να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Δείτε το βίντεο !