Τίτλοι τέλους στην συνεργασία Δημ. Σκαρμούτσου-Mega!

Ο γνωστός chef αποφάσισε η νέα τηλεοπτική χρονιά να μην τον βρει στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ πλέον από Οκτώβρη αναλαμβάνει για τα καλά δράση ο Άκης Πετρετζίκης!

 Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, είναι γνωστά αυτά… Έτσι, προ ημερών βγήκε και το… πονεμένο διαζύγιο του Δημήτρη Σκαρμούτσου με το Mega, μιας και ο γνωστός chef και το Μεγάλο Κανάλι λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

Οι Megaλικοί και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχαν εδώ και καιρό κάποιες σημαντικές διαφωνίες στην συνεργασία τους με αποτέλεσμα οι διαφωνίες αυτές να κορυφωθούν, όταν το κανάλι αποφάσισε το «Χωρίς Συνταγή» να μην βγει στον αέρα τελικά και δεύτερη σεζόν. Και μπορεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να φεύγει, ο Ακης Πετρετζίκης ,όμως, έρχεται γιατί εννοείται πως χωρίς… τσιγάρισμα το πρόγραμμα του Mega δεν βγαίνει στον αέρα.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ο πρώτος Ελληνας “Master Chef” αυτό το χειμώνα θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα αποκτήσει την δική του εκπομπή μαγειρικής, η οποία θα φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι ταυτόχρονα με την συμμετοχή του στο «Πρωινό Mou». Μάλιστα, πρόκειται για εκπομπή η οποία δεν θα κλειστεί στους τέσσερις τοίχους ενός πλατό, αλλά θα πάρει κι αυτή τους δρόμους!

Νάνσυ Νικολαΐδου