Τιτίκα Σαριγκούλη: Παραλίγο θύμα κακοποιών

Τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της;

Λίγο έλειψε να πέσει θύμα κακοποιών προχθές το μεσημέρι η σούπερ γιαγια της TV Τιτίκα Σαριγκούλη.

Άγνωστοι υποδύθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και ισχυριζόμενοι πως υπάρχει βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα thw 81χρονης ηθοποιού στο Μεταξουργείο προσπάθησαν να την πείσουν να τους αφήσει να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Η ηθοποιός δεν «μάσησε» και αντί για υποδοχή τους χάρισε τις ατάκες της, αφού συγγενικό της πρόσωπο είχε πέσει θύμα κατά τον ίδιο τρόπο.

«Μου χτύπησαν το κουδούνι και πήγα να δω ποιος είναι ανοίγοντας μόνο το τζάμι της σιδερένιας εξώπορτας του σπιτιού μου. Είδα ένα νεαρό άντρα περιποιημένο εμφανισιακά, που μου είπε ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου ζητούσε να του ανοίξω να μπει μέσα για να δει τον πίνακα που , όπως έλεγε είχε διαρροή. Τον ρώτησα που το ξέρει αυτό και μου απάντησε ότι το είδαν από τον κεντρικό πίνακα της ΔΕΗ» λέει η ηθοποιός στην εφημερίδα Epsresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά.
«Μόλις άκουσα αυτή την πραγματικά ηλίθια ατάκα που μου είπε του απάντησα σχεδόν γελώντας «μωρέ μπράβο τεχνολογία η ΔΕΗ, να βλέπει του καθενός τα σπίτια». Τότε εκείνος άρχισε να καταλαβαίνει η γρια πως δεν «μασάει» και πέρασε στα μεγάλα κόλπα και μου τόνισε πως αν δεν του ανοίξω, το σπίτι μου θα τιναχτεί στον αέρα. Δεν άντεξα και του απάντησα «δεν πειράζει, άσ' το να ακούσουμε το μπαμ». Ύστερα από αυτή τη στιχομυθία έκλεισα το τζάμι της πόρτας και κάλεσα το 100 το οποίο ανταποκρίθηκε αμέσως.»